Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Madımak Önünde de Durdular
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.06.2013, 03:12   #7
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51

Tecrübe Puanı: 767 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Madımak Önünde de Durdular

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
siz ne kadar zekisiniz ya!! bak ben 3-5 ağaç için yapıldığını sanıyordum bütün bunların...sizin kadar olayları "akıl" ve "mantık" süzgecinden geçiremediğim için olsa gerek kusura bakmayın...Sivas'a sürülen kara bir leke olan madımak olayını sürekli ısıtıp ısıtıp gündeme getirerekmi Sivaslılık sergiliyorsunuz? dünyadan bihaber olan ve atgözlüğü ile dünyaya bakan asıl sizsiniz kusura bakmayın...onlarca yıldır birçok fikir ve görüş baskı altına alınıp zulüm görürken nerdeydiniz? şimdi çıkmışsınız yine bölücülük ve düşmanlık tohumları serpiyorsunuz...bence biraz öz eleştiri yapıp aynaya bakmalısınız...asıl "çağdışı" ve "geri kalmış" zihniyetin nerede olduğunu görebilirsiniz...en çok sağduyu ve soğukkanlılığa ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde,,ister sağcı ister solcu,,ister alevi siter sünni, ister chpli ister mhpli isterse akpli olsun; yangına körükle giden herkes soytarıdan başka bir şey değildir bence...eğer siz akıllı ve mantıklı iseniz, doğrudur benim bunu anlayacak mantık ve aklım yok...eğer siz bu vatanı ve memelektiniz olan Sivas'ı seviyorsanız benim bu gibi durumları ısıtıp ısıtıp gündeme getirerek memleketimi kötüleyen şahısları sevecek bir gönlüm yok...çok bakarsınız bu kafayla sağa sola...oraya buraya dönüp bakmakla olmuyor bu işler...erkeksen elini uzatacak cesaret göster, kucak aç, zıt fikirleride kabullen...o zaman kabul görmeyi hak edersin...
Bakın, o zaman şöyle diyelim. Herkesi kendimiz gibi yapamayız..Yani kimse bizleşmez. Onun için ne yapmalıyız? Önce karşı tarafa hoşgörü saygılı ölçülü olacağızki bize de karşılığı o şekilde dönsün..
Hemşerim bir önceki mesajını tekrar bir daha oku istersen.Eski Madımak oteli önüne gelen kişiler saygı duruşunda bulunmuş durmuşlar. Ya Allah aşkına size ne zararı var bunun? Demokratik talebini hakkını göstermek suç, yürümek, suç, durmak suç, yani kusura bakmayın da "demokrasi sadece sizemi ait"
Elbetteki kim ister şiddeti, kırmayı dökmeyi? Lütfen bazı şeyleri birbirine karıştırmayalım, bir iki provakatörlerin yaptığı ve ortamı bozmak isteyen 2-3 art niyetli kişiyi milyonlara mal etmeyelim, yapılan bana göre haklı bir eylem küçük gösterme adına sabote etmeyelim.
Hepimiz bu ülkeyi seviyoruz hepimiz canımızı verecek derecedeyiz öncelikle bir birimizi daha iyi anlamaktan geçiyor herşey, şunu da unutmayalım ki her zaman şiddet şiddeti doğurur, buda kimseye birşey kazandırmaz hemşerim.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Pusula_58'e Teşekkür Ediyor...