Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.06.2013, 03:20   #8
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51

Tecrübe Puanı: 767 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Madımak Önünde de Durdular

Alıntı:
Sarikanarya58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu duran adam eylemini başlatan erdem gündüz isimli şahısın 3 gün boyunca alman başkonsolosluğunda kaldığı resmi kaynaklarca ispatlandı. Bu durumdan haberiniz var mı, eğer varsa size göre bunun bir izahı var mı ?
Bu kişinin sanatçı olduğunu biliyorum. Alman konsolosluğunda durması durmaması nın ne gibi bir artısı eksisi olabilir? Gizli kapaklı birşey mi yapmış? Konsolosluğa gitmek yasaklanmış mı da gitmiş? Konsolosluk mu tembihlemiş 3 gün boyunca "duran adam" ol diye Ya bırakın öküz altında buza aramayı..! Ben o kişinin bir dönem okullara baş örtülü giremiyor diye öğrencilere destek amaçlı başını kapatarak sistemi protesto ettiğini öğrendim, hatta bu basında da çıktı tabi bazı şeyler göründüğü gibi değil işin detayına derinine girince çok daha farklı olabiliyor.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla