Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.06.2013, 03:44   #559
Kibrisli
Usta Yiğido
 
Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 4.738
Tecrübe Puanı: 1220 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Bekir Abi bu fotoğrafı facebookda da koydun oradada söyledim şimdi ben bile eşimin telefonunu AK PARTİ Ataşehir diye kaydeder kendime mesaj yollayabilirim, nasıl AKP'nin ki ispatlı değilse bu da değildir.

Sivaslı Genç kardeşim PKK ilk 3 gün var mıydı? Sonra nerden esti de birden APO resimleri belirdi? APO'nun emrini net bir şekilde hatırlayın "Meydanı Ulusalcılara Bırakmayın" Gezi parkına ilk geldiklerinde (2 ya da 3. gün) çeşitli gençlik grupları tarafından dövülerek yollandılar, Sonra büyük mitinge geldiler herkes hep bir ağızdan PKK dışarı Apo dışarı diye bağırdı tepkiden korkup kaçtılar sonraki gün de gelip Taksimin bakın gezi parkının değil Taksimin bir köşesine kendilerine dışarıdan gelecek bir tepki korkusu ile barikat yaparak bir çadır kurdular. Gezi Parkının boşaltılması için müdahale yapılmadan 2 saat önce nerden estiyse sadece APO resimlerini bırakıp çekip gittiler. Kim onlara müdahale bilgisini verdi? Vali Müdahale olmayacak derken insanlar güvenip çocukları ile gelmişken onlar neden birden kayboldu ortalıktan ve şimdi neredeler? Yoklar ortalıkta görev aldılar geldiler yakıp yıktılar itibarsızlaştırdılar görevleri bitti çekip gittiler. Bu kadar basit.

Fenerbahçeli arkadaşım sana gelelim. Ben CHP üyesi olarak oradayım benim yaptığım bir hareket partimi bağlamaz. Parti Üyelik Kimliğimi bile evde bırakıp gidiyorum ki gözaltına alınırsam parti bağı ile orada olduğum düşünülmesin. Eylemcilere para veren milletvekillerini gördüm bu insanlar mal değiller aleni kameraların önünde eylem yapmaları için para istemezler, orada çocuklar oturmuş şarkı söylüyor ve sadece vekillerden değil herkesten para topluyor. Bahsi geçen vekiller İzmir vekilleri ve yer İzmir ben de oradaydım ve bu para alana açılan yemekhane için toplandı hatta bir örnek daha vereyim size CHP vekilleri ilk kandilde 10 tane araçla lokma döktürdü bunda ne zarar var bilemiyorum.

Aynı şekilde Melih Gökçek gibi birçok AKP'li de yanlış foto ve bilgileri paylaştı, hatta Twitter'da paylaştığı bir fotoyu benim uyarım üzerine kaldırdı. ilk günde çok fazla bilgi kirliliği vardı. Tek taraflı bakmamak gerekli. Hüseyin Aygün ile ilgili yanlış bilgi paylaştığı konusunu bilmiyorum, kendisinin de partide olması içime sinmiyor ama varsa bile dediğim gibi o dönem herkes bunu yaptı. Gökçek Zaytung haberini paylaştı gerçek sanıp Atom Bombası üretiyorlardı diye ötesi mi var? Lütfen tek taraflı bakmayın.

Müftü karısı malın önde gideni, CHP gereğini yapmıştır.

Çalgılı çengili dediğiniz konser kapalı alanda Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği konseridir. Ertelenen TSM konseri kandil nedeni ile tasavvuf eserleri eklenerek gerçekleştirilmiştir.

Reyhanlı saldırısı ile ilgili olarak herkes üzerine düşeni yapmalıdır. CHP'li vekillerden birinin ya da 120'sinin bu işle bir ilgilisi varsa anında dokunulmazlıkları kaldırılıp yüce divana çıkartılmalıdırlar.

Konak Belediye başkanını sevmem tıpkı Ercan Tatı gibi ama Kendisi konu ile ilgili gerekli açıklamayı yapmıştır. "İddiayı atan kişi ve gazete hakkında hukuksal süreç başlamıştır yalan bilgi ve haber nedeni ile tazminat davası açılmıştır. Böyle birşey kesinlikle yok seçim dönemi yaklaştığı için çeşitli oyunlar oynanacaktır, buna alışığız ancak bu kadar büyük bir yalan haberin yapılmasını beklemiyorduk" dedi. Bu arada iddiayı ortaya atan kişi CHP'li olmayan bir alevi derneği başkanıdır. Yani böyle bir iddia atmış olması olasıdır. Bunun yanında haberin ilk kaynağı olan gazete dava açılmadan önce haberi internet sitesinden kaldırmıştır.

PKK ile görüşen bir partinin savunucularının Gezi Direnişini itibarsızlaştırmak çabası ile oraya gelen PKK militanlarını örnek göstermeleri de biraz manidar geliyor. Ya Çözüm Süreci adı altındaki bölünme anlaşmasına karşı çıkın ya da oraya PKK'lı militanların gelmesine laf etmeyin...

Son olarak da biraz da tek taraflı eleştirmeyin, benim gibi az da olsa objektif olun. Tayyip Erdoğan'ın yolu yol değildir. Gerilimden oy kazanmaya çalışıyor. Yukarıda uzun yazımda dediğim gibi "Reyhanlı'da ölen Sûnni vatandaşlarım" ne demektir? Asıl bölücülük bu değil midir? Ateşe körükle gitmek bu değil midir? O'nu da eleştirin, vicdanınıza elinizi koyun ve deyin ki bu insanlar Gezi Parkını boşaltmak için hazırlanır, barikatları kaldırırken neden şimdi birden müdahale ettirdi, iş tatlıya bağlanırdı deyin lütfen.

Saygılar...
__________________
TÜRKİYE İÇİN AB'YE HAYIR

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...