Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.06.2013, 02:05   #577
58Sevda
Usta Yiğido

58Sevda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58Sevda Şuan 58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2013 01:40

Tecrübe Puanı: 754 58Sevda FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Pusula 58:

Asil siz/sen acin gozunuzu, BIRAZ BEYNINIZLE VICDANINIZI TEMIZLEYIN!
Can pazari yasaniyor diyorsun, ordaki ciftin keyfi pek yerinde, ben can pazari gormedim.
Bu goruntulere hayal iftira tezgahlanmis haber diyorsun, Senin izledigin tv lerden de anca bu kadar bilgi edinirsin
Tek tarafli medya dinleyip uc bes dengesizin meydana cikmasini savunup, ulkemizi rezil etmeyin !!
Can pazari suriyede, arakanda, filistinde yasaniyor ama orada 1 dk canli yayin yapmayan yabanci/turk kanallar taksimden 8 saat
canli yayin yaptilar, asil siz bunlari gormezlikten geliyorsunuz. Oyun buyuk ama Allah daha buyuk!!!!
Goruntuleri izledikten sonra eger icinde muslumanlik, ALLAH korkusu varsa bu
dengesiz konusan adamin soylediklerini buraya koymazdin!
Ama sen bu sitede sirf muhalefet yapayim da, nasil bir haber olursa olsun paylasiyim diyorsun.

Bana edebini takin diyorsun, edebi medeni olmayi senden mi ogrenecegim, Tum dunyaya gosterdiniz medeninizi!
Hakarette etmiyorum dogrulari her zaman kabul etmesi zordur be kardes!!!

Bunun hesabini nasil vereceksiniz demissin:
peki yalan haber yayarak, milleti gaza getirip etrafi savas alanina cevirip, milletin dukkanina malina zarar vererek
engelli vatandaslarin ekmek teknesini yakip yikarak, kamu malina zarar vererek, camide yaptiginiz edepsiz goruntulerinizin, dinimize
yakismayan chpli adamdan aldiginiz uc bes kurusa ettiginiz kufurler
hakaretler ve daha saymadiklarimin hesabini ALLAHA nasil vereceksiniz?

Bumudur sizin adalet/demokrasi anlayisiniz demissin:
Kemal bey diyorki Erdogan baska ulkelerin meselelerine karisamaz,
ama gidiyor hollandaya, almanyaya iktidari sikayet ediyor. (rezillik degilde ne bu?)
Baska ulkelere sikayet edince mi demokrasi olacak, ozaman mi ozgurluk olacak?
Acik alanlari isgal etmekle, sokaklari yakip yikmakla, kufur etmekle mi demokrasi olunuyor?
Oyle bir korku sarmis ki sizi sandik yolu ile degilde basbakani
itibarsizlastirarak devirmeye calisiyorsunuz, zaten sizede bu yakisir.
Sizde biliyorsunuz cunku oy vererek demokratik bir sekilde kazanamiyacaginizi,
oysa siz demokrasi icin direnmiyormuydunuz?

Diyecek okadar soz var, ama bazen insanoglu okusada anlamiyor, beyin yikanmis birkere.
ALLAH sonumuzu hayr eylesin, gerisi gecer... Haydi ALLAH'a emanet ol.
58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58Sevda'e Teşekkür Ediyor...