Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.07.2013, 10:50   #586
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1197 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
Sarikanarya58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haklı olabileceğiniz bir konuda kendi kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz, ya da kendi deyiminizle işinize gelmiyor !!!

Yıllar önce başka ülkede olan bir kazayı ; Panzer genci böyle ezdi demek,
Avrasya maratonu koşusunda köprünün insan seli olduğu fotoğrafı kullanıp, halkımız ayaklandı, herkes taksime gidiyor demek,
İngiliz polisinin köpeğe sıktığı biber gazını, Türk polisine mal etmek,
Bbc nin yaptığı gibi Akp nin yaptığı ve rekor katılım olan mitingleri, sanki hükümet karşıtı gösterilermiş gibi göstermek,

Keşke bunlarıda yorumunuzda belirtmiş olsanız, objektif olduğunuza inanacaktım. Maalesef .............
Gardaşım ortalıktaki yalan haberlerden neden tek taraflı bahsediyorsun... Ben halkım cahilim çeşitli hatalar yapabilirim inanabilirim ama Ülkenin başkentinin başkanı kalkıp da ÇAdırda Atom Bombası yapıyorlar bunlar diye ortaya düşemez veya kırmızılı kadın M. Ali Alaboranın karısı diyemez hatta sahte bir resim ile "Ethem Sarısülük mermi ile değil arkadaşlarının atıldığı taşla öldü" gibi bir vicdansızlığı ve insanlığa ihaneti yapamaz ya da aylar önce çekilmiş bir Açılım Sürecine tepki için PKK'lılara karşı Türk bayrağı açan bir çocuğun resmini bir bakan "Alın bakın bunlar böyle Atatürk ile Pkk'yı yan yana getiriyorlar" diye ortalığa düşemez, anlaşıldı galiba. Çok şükür silmek zorunda kaldığım ne bir foto ne bir paylaşımım olmadı, araştırmadan kesinleştirmeden paylaşmadım birşeyi o yüzden dediklerinizi üzerinize alınmadığım gibi tek taraflı bakışınızı da kınıyorum

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla