02.07.2013, 20:30
|
|
Tecrübeli Yiğido
Sarikanarya58 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2014 21:43
Tecrübe Puanı: 619 
|
Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Gardaşım ortalıktaki yalan haberlerden neden tek taraflı bahsediyorsun... Ben halkım cahilim çeşitli hatalar yapabilirim inanabilirim ama Ülkenin başkentinin başkanı kalkıp da ÇAdırda Atom Bombası yapıyorlar bunlar  diye ortaya düşemez veya kırmızılı kadın M. Ali Alaboranın karısı diyemez hatta sahte bir resim ile "Ethem Sarısülük mermi ile değil arkadaşlarının atıldığı taşla öldü" gibi bir vicdansızlığı ve insanlığa ihaneti yapamaz ya da aylar önce çekilmiş bir Açılım Sürecine tepki için PKK'lılara karşı Türk bayrağı açan bir çocuğun resmini bir bakan "Alın bakın bunlar böyle Atatürk ile Pkk'yı yan yana getiriyorlar" diye ortalığa düşemez, anlaşıldı galiba. Çok şükür silmek zorunda kaldığım ne bir foto ne bir paylaşımım olmadı, araştırmadan kesinleştirmeden paylaşmadım birşeyi o yüzden dediklerinizi üzerinize alınmadığım gibi tek taraflı bakışınızı da kınıyorum
Saygılar...
|
Ben o yorumu, kaos arkadaşın verdiği yalan haber örneklerinden verirken, neden bu taraftaki yalan haberlerede değinmiyorsunuz, manasında yazmıştım, objektif olmadığı için yorum yazmıştım.
Ama görüyorum ki aynı suçlamayla ben karşı karşıya kaldım 
Bu yaşıma kadar tek taraflı bakış açım çok şükür ki değişmedi. Hiç bir zaman haksızın safında bulunmadım. Hak, hukuk, insanlık ve Allah yolu olan bu bakış açım dolayısıyla beni kınıyorsanız eğer, bundan GURUR DUYARIM.
|