Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.07.2013, 20:42   #588
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1197 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
Sarikanarya58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben o yorumu, kaos arkadaşın verdiği yalan haber örneklerinden verirken, neden bu taraftaki yalan haberlerede değinmiyorsunuz, manasında yazmıştım, objektif olmadığı için yorum yazmıştım.

Ama görüyorum ki aynı suçlamayla ben karşı karşıya kaldım

Bu yaşıma kadar tek taraflı bakış açım çok şükür ki değişmedi. Hiç bir zaman haksızın safında bulunmadım. Hak, hukuk, insanlık ve Allah yolu olan bu bakış açım dolayısıyla beni kınıyorsanız eğer, bundan GURUR DUYARIM.
Gardaş benim dediklerim ile seninkiler ile alakası yok. Ben diyorum ki biraz nesnel ol. Bu taraftaki yalan haberleri yazarken diğerlerini de görmezden gelme dedim. Sen onun üzerine bana Hak, Hukuk insanlık ve Allah yolu olan bakış açından bahsetmişsin. Çok şükür o bakış açısı bende de var o yüzden de hem o tarafın yalan haberlerini onaylamadığım gibi kendi düşüncemde olanların da yalan haberlerini yanlışlıyorum. Ve evet tek taraflı bakış açınızdan dolayı da kınıyorum sizi. Çünkü Allah yolu Hak yoludur. Kalkıp da yanlış ya da yalan olmasını bilmenize rağmen tek taraflı bakıp yanlış ya da yalan söyleyeni doğrularsanız inatla ardından giderseniz, Allah'a tövbe haşa şirk koşarsın demektir çünkü hakikatin kaynağı mutlak Allah'tır.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla