Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt?
Adam kolluk kuvveti kurmuş, yolda trafik kontrolu yapıyor, Öcalana basın açıklaması izni istiyor, siz nelerden bahsediyorsunuz...
İyi uykular Türkiye...
|
Ben bunca yaşanan olaylara delillere rağmen hala "Bakar kör olmak" böyle yorumlar yazmasına inan ki akıl sır erdiremiyorum. Bu kadar da olmaz, olamaz, olmamalı.!
Ben bunu tek taraflı yandaş basının "öcüyü" cici gösterme gayretine bağlıyorum. Neyi saklamaya neyi korumaya çalışıyorlar inanılır gibi değil. Bu pkk belasını böyle "açılım" gibi, sözde "demokratikleşme" gibi saçma sapan süreç hikayeleriyle başımıza bela eden kim? Kim kardeşim bu ulusun kaderiyle oynayan? Bağımsızlık savaşı vermiş emperyalizme boyun eğmemiş ülke bütünlüğünü milli birliği kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'i parçalamak isteyen kim? Küçük lokma haline getirmek isteyen kim? Buna maşalık yapan bu oyuna alet olan kim?
Evet sayın kaos, Türkiye uyumamalı artık, uyanmalı. Uçurumun başına yaklaşıyoruz her geçen gün. Kardeşim sağcısı, solcusu, milliyetçisi yok bunun gün "MİLLİ BİRLİK" günüdür. Bu güç hemen kurulmalı yoksa geriye dönülmesi çok zor bir yola gireceğiz çok şeyler kaybedeceğiz.