Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.07.2013, 04:25   #9
amazon10
Usta Yiğido
 
amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20

Üyelik Tarihi: 21.01.2011
Mesajlar: 933
Tecrübe Puanı: 633 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Geçmiş olsun Türkiye

Alıntı:
mete209 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cnn'in, Bbc'nin Türkiye'de kamp kurmasının nedeni ne idi? Gezi Parkı'na destek veren ülkeler ve basın acaba şu ana kadar Türkiye'nin menfaatine hangi işi yapmış? Halkı galeyana getirmek isteyen yabancı önderlerin Türkiye'de işi neydi? Yoksa onları da mı Tayyip Erdoğan getirdi buyrun siz gözü açık biz de körüz!

Pkk terörünü başımıza bela eden demişsin Allah aşkına gülünç duruma düşürmeyin kendinizi! Duyanda Tayyip Erdoğan hükümeti terörü başımıza bela etti sanır. Yav altı aydır şehit cenazesi gelmez oldu evlere, bu mu derdiniz? Kürt'lere özerklik vaad eden Kemal Kılıçdaroğlu yönetimde değil Allah'tan!

Milli birlik mi O birliği Türkiye halkı çok iyi biliyor. 3 sene ülkeyi yönettiler millet canından bezdi. Inşaatçısı, çiftçisi, köylüsü, kentlisi... Banka hortumlamalar, ekonomik krizler... Abdullah Öcalan'ı affetmeleri de cabası. Bunları da mı Tayyip Erdoğan yaptı? Yav bırakın ülkeyi bunlara azıcık baksın diye çocuk bile emanet edilmez!

Cumhuriyeti yıkmak, laiklik, demokrasi gibi kelimelere artık halkın karnı tok! Insanlar artık işine gücüne, parasına, huzuruna bakıyor! Bu boş söylemler size fayda getirmez!
Yahu doğudan asker çekiliyor neden şehit olsun. Onlar karakola bayrak asıyor asker fotoğraf çekiyor neden şehit olsun.
Biraz kürtlerle sohbet et diyarbakır hakkari kısmından olanlarla bakın bakalım ne istiyorlar. O zaman anlayacaksınız ülkenin nereye gittiğini. Artık bu süreci birkaç araştırmacı kürt yazarda durduramaz tayyip erdoğanda.
__________________


Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla