Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas iftarda buluşuyor
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.08.2013, 07:56   #6
tykinik58
Yiğido
NO AVATAR

tykinik58 Şuan tykinik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.02.2016 10:17

Tecrübe Puanı: 727 tykinik58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas iftarda buluşuyor

Güzel görüntüler çekilmiş bence ama görüntülerin güzel tarafları çekildiği için güzel olmuş. Bir de madalyonun diğer yüzünden bakılsa sanırım çok daha iyi olacak. Ailece, bacanaklarla ve arkadaşlarla bizler de gitmeye niyetliydik. Ama o kalabalığı görünce vaz geçtik. İyi ki de vaz geçmişiz o fiyaskonun içinde olabilirdik. Saat 11.00 de Hükümet konağı (Meydandan) Kongre Müzesi köşesindeki (eski adıyla kepeneksuyu çeşmesine kadar) tatlı suya kadar yollara 2'şer sıra güzelce masalar dizildi. Maliye'ye kadar olan kısım bırakıldı. Milletimiz de saat 15.30'dan itibaren masaları doldurdular. O vaziyeti görünce ben gitmekten vaz geçtim. İftara yakın Maliye tarafında ne bir yemek, ne bir sandalye ne de bir masa vardı. İftar saati sandalye masa getirildi. Bütün millet hücummmm sanki gırtlak gırtlağa.... Birbirinin elinden sandalye kapmaya çalışanlar, masa kapmaya çalışanlar. Masa sandalye getiren kamyonetlere tırmanıp almaya çalışanlar, yemek dağıtan aracın üstüne çıkanlar, peşinden koşanlar bunlar mı güzel görüntülerdi sorarım. Balkondan bunları görünce büyük bir fiyasko olduğunu anlayıp üzüldüm. Kongre bahçesinden bu tarafta iftara gelenleri 2. sınıf insan olarak mı görüldü anlamadım. Kongre Müzesi önündeki masalar güzelce dizilip orada oturma fırsatı bulanlara güzelce servisler yapılırken diğerlerine böyle muamele yapılması bence hiç de hoş bir şey değildi. Yine bu tarafta (Maliye tarafında) iftar saati geldiği, ezan okunduğu halde yemek alamayan ve hatta halen bekleyenler hatta ve hatta yemek yiyemeden gidenler yemek alanlarla paylaşanla da vardı. Bu organizasyonu yapanların önümüzdeki yıllarda tekrarlaması halinde bu tür aksaklıklara meydan verilmeyecek şekilde dikkatli olmaları ümidiyle...