Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Katliama tepki gösterdiler
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.08.2013, 10:50   #8
Pusula_58
Usta Yiğido
 
Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Üyelik Tarihi: 19.05.2008
Mesajlar: 1.304
Tecrübe Puanı: 738 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Katliama tepki gösterdiler

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dün Gezi Parkında Bira Içenler, Bugün Mısırda Şehadet Şerbeti icenleri ANLAYAMAZLAR...
İrsi sanıyorum, genel başkanızdan gelen bir alışkanlık olsa gerek. Sıkışınca hemen "Din edebiyatı" na sarılmak. Örtülü hanım kardeşime saldırdılar yok camiye ayakkabı ile girdiler(kendi Obama ile girmesine rağmen) şöyle yaptılar böyle yaptılar gibi iftira haberlerle önce saldırıp sonra da öyle bir şeyin olamdığı anlşılınca sessizliğe bürünmek.
Demogoji işe hemen bir rakı şarap karıştırıp kafa karıştırmak. İnsanlar içer içmze kendi bilecekleri şey onları suçlamak sizemi düşer. Neyin şehadeti bu bir anlasak.
Sapık Mursi için mi? (Erkekler ölen hanımlarıyla 8 saat daha cinsel ilişkide bulunabilir) diyen bir sapık için mi? Merhametiniz neden se hep Araplar için, burada ,insanları sopayla satırla döve döve biber gazıyla öldürürcesine boğarken, 5 tane can alırken 10 binlerce insanı kör sağır felç ederken vicdanınız merhametininiz tatilemi çıkıyordu?
Yoksa aşırı müslümanlığınızmı devşiriyodu? Mısır'daki müslüman da Irak'ta ABD askerlerince 1.5 milyon müslüman tecevüze ugrayıp çoluk çocuk katledilirken müslüman olmuyormuydunuz? O zamandami tatile yolluyodunuz yoksa? Yoksa genel başkanınız ABD askerlerine Allahtan başarı mı diliyordu? Bugün Suriye içinde aynı senaryolar oynanıyor, genel başkanınız da Türk toplumu adına değil kendi şahsiyeti adına bu oyuna ortak oluyor..!
Bırakın bu ayakları demogojileri? Bırakın şimdi Mısırı, Darıyı sen kendine bak? Türkiye işgal edilmiş Taksim'in göbeğinde pankart asıp PKK bayrak ve teröristin resimleriyle saatlerce gösteri yapıyor teröriste özgürlük istiyorsa bitmiştir ülken işgal edilmiştir sen kendi derdine yan, bırak Mısır'da ki şehadet gibi söylemlerle gündem saptırmayı, azıcık akıllı olun, bilip bilemden bazı şeyleri körü körüne desteklemeyin..!
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Pusula_58'e Teşekkür Ediyor...