Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Katliama tepki gösterdiler
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.08.2013, 14:20   #23
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 813 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Katliama tepki gösterdiler

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın kaos
saın pusula 58
sayın 35 gürün 58
sayın kıbrıslı

bu dörtlünün siyasi görüşü dışında hiç kimseyi söz sahibi etmediniz
iynelediniz haşladınız ben dahil bir çok arkadaş gitti
gelmeyede hiç niyetimiz yok ama neye yalan söyleyim
iki sene önce çok güzel dostluklar arkadaşlıklar vardı
çok güzel zaman geçiyordu tanımadığımız insanlarla dostluk kurup arkadaş oluyorduk o günleri çok özlüyorum sayın pusula sizin gitmenize gerek yok sebepte yok biz gittik rahat olun
Sayın Osman Ece şimdiye kadar şahsi adıma ne hakeretime ne kötü davranışıma maaruz kaldınız? Ve ya bir başkası kimi iynelemişim? Fikirlerimizi görüşlerimizi yazmak suç mu? Burda diğer üyelerden gelen tehtit ler küfürler ortalıkta dolaşırken memnuniyet vericimiy di? Yapılan sataşmalara söz hakkı doğuyor cevap vermeyip sus pus mu kalalım, ne yapmalı sizce?
Zaten bu siteye gelen bu dört arkadaş arada gelip yorum mesaj yazıp çıkıyor, maden bu gelişimiz rahatsızlık veriyor sizlere, demek bu dört kişi yüzünden gelmiyorlar gelecek olanlar. O halde ben kendi adıma çekiliyorum diğer arkadaşlarda sanırım gereğini yapar. Buyurun site sizin artık dolup taşar inşallah bir daha da gelmem. Herkese selam ve saygılarımı sunuyorum hakkınızı helal ediniz...
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Pusula_58'e Teşekkür Ediyor...