01.09.2013, 12:17
|
|
Usta Yiğido
BekirBayrak Şuan
Son Aktivite: 25.02.2016 19:01
Tecrübe Puanı: 796 
|
Cevap: Katliama tepki gösterdiler
Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Al?nt?
Sayın Bayrak,
Hiç merak buyurmayın ABD taşeron olarak kimi kullanacağını çok iyi bilir bu nedenle istedikleri maşayı buldular ve uygulamaya başladılar. Şimdi milletimiz adını andığınız insanları mumla arar oldu o yönden içiniz rahat olsun, yani sen vatanın için canını seve seve vermeye hazırsın ne güzel tebrik ederim ama bu vatan topraklarına göz diken Kürdistan devletini kurmak için AKP ile pazarlıklar yapan ve adına açılım diyerek daha şimdiden maliyesini,kaymakamlığını kuran kürdistan yazılarını asan polis teşkilatlarını dahi kuran ,halktan vergi toplayan ,bayraklarını asan ve dahi birlikte anayasa yapma çalışmalarını sürdüren ortak noktalarda buluştuklarını ifade eden , PKK nın talepleri üzerine TC leri kaldıran ulusal bayramları çeşitli bahaneler ile iptal eden bir ortamı yani AKPKK ortak hareketlerini doğru buluyorsun öylemi ?
Evet vatan için hakikaten Canınızı veriyormuşsunuz.. tebrik ederim.
Vatan için canını verenlere iki ayyaş denildiğini de biliyorsun değil mi ?
işte onlar cephede gerçek anlamda canlarını ortaya koydular, onlar olmasa idi belki bizler olmazdık ama iki de bir 85 yıl önceye çatmak adetleri oldu yani o canını ortaya koyanlara...
Sevgilerimle..
|
Yaw sizde papağan gibi bir tutturmussunuz abd maşası diye.
Sanki siz yıllarca abd'nin dediklerini yapmadınız.
Kürdistanın temellerini malesef siz ve sizin gibi düşüncedeki insanlar attılar.
Akabinde filizlenen tohum büyüdüğünü kabullenmiyor ve suçu şuandaki hükümete buluyorsunuz çok yüzsüz insanlarsınız velhasıl.Beni ilgilendiren yaklasık 8 aydır Şehit cenazesinin olmaması.
Ama siz Şehit cenazeleri üzerinden prim yapıyordunuz deilmi_?
Bayramlar dediğiniz şeyler mini mini eteklerle gösteri yapan kız çocuklarının sizleri eğlendirmesimidir.Çocukları okullarından derslerinden geri bırakmasımıdır.Ben şahsen istemiyorum öle bayramları
Vatanı için seve seve canını veren insanlara en büyük ihaneti acaba kim yapmış.Başbakan bir şeyler ima ettiyse doğrudur iki ayyaş hakkında.
|
|
|