Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt?
Sevgili Ozan Osman bey,
Senin gibi bizler ve herkes te zaman zaman göz atıyoruz foruma. Bir alışkanlık ve aşinalık işte. Ne yaparsın.
Ama gel gör ki, insanları tehdit edenler yüzünden yazmak ta kimsenin içinden gelmiyor.
İnsaflı düşünürsek eğer, burayı yazılarıyla şenlendiren sizin "sivri dilli" dediğiniz O takım dı.. Onlar gitti şenlik bitti.
Senin de dediğin gibi, üye veya yönetimin kalmayışının nedeni değişik fikirlerin olmayışı. Değişik fikirler olduğunda neden yazışmalar, tartışmalar fazla idi?
Değişik fikirler olmasa yeni fikirler olur mu? Bilimin en önemli ilkesinden birisi karşı tez üretmek. Karşı fikirler olmasa idi buna bağlı olarak yeni fikirler gelişmese idi, insanlar taş devrinde kalmazlar mıydı?
Tez(fikir) <--> Antitez(karşı fikir)= Sentez (Yeni fikir) Bu bilimin ilkesidir.
Hem ilgi alanı farklı olacak, hem de fikirler. Öyle olmasa idi insanlar tek tip olurdu. İnsanların tek tip olmasını mı istiyoruz yoksa? İnsanlar farklı farklı yaratılmıştır.
İnsanların hepsinin ozan olması mümkün mü? Ben senin ozanlığına senin de benim siyasetçiliğime saygı göstermen gerekmez mi? Hepimiz birbirimizin görüşüne saygı göstermek zorunda değil miyiz?
Unutmayalım hukukta da, kutsal kitaplarda da tek yanlışın veya cezalı halin, kişinin kişiye zarar vermesini gösterir. Bunun dışında cezalı, hatalı davranış yoktur.
Saygılarımla.
|
sevgili sivaslı net kardeşim insanları tek tip yapmak ne benim heddime düşer nede başkalarını zaten buna kimsenin gücü yetmez burada aynı fikirdeyim bütün yzdıklarına harfiyen katılıyorum şu ozanlar kelimesi hariç ben ozanım ozanca yazarım siz siyasetcisiniz sizde siyaset yazarsınız saygım sonsuz ey vallah şöyle izah ediyim şimdi üyenin biri bir konu açıyor atıyorum ak kara mevzu bu bu mevzu dönüp dolaşıp ya din tartışmasına dönüyor yada siyasete dönüyor ve hakaretler kırıcı kelimeler başlıyor benim anlatmak istediğim bu hemen bir guruplaşma oluyoy bak sizin bana yazmış olduğunuz izahat gayet güzel gayet ılımlı kırmadan dökmeden ne güzel şeyler yazmışınız benim istediğim bu anlayış hoş görü saygılar sunuyorum