|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
27.05.2009, 19:29 | #11 |
Tecrübeli Yiğido
sarıpapatyam Şuan
Son Aktivite: 27.11.2009 10:45
Tecrübe Puanı: 593
|
Cevap: ŞEREFİYE BELEDİYESİ (ZARA)
hayır şerefiye köydeğil beldiye halen bilginiz olsun
30.05.2009, 01:37 | #12 |
Usta Yiğido
qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 969
|
Bende Kızık köylüyüm Özcanlar'dan
ZARA Zara da var olduk orada yetiştik Bedenim Yüreğim GÖZÜMDÜR zara Orada kavrulduk orada piştik Ceddimdir atamdır ÖZÜMDÜR zara Coğrafi açıdan yüksekte yeri Vatana siperdir kadını eri Pahayla biçilmez asla değeri Türk milletinindir BİZİMDİR zara Çıkarım gurbete geçer yıllarım Sılayı özlerim yanar ağlarım Zara dan vazgeçmem bu son kararım Kaderimdir alın YAZIMDIR zara Kadir kıymet vardır bizim ellerde Yüz otuz altı köy dört tane belde Herkes her şey i der kemik yok dilde Benim ağzım dilim SÖZÜMDÜR zara Sıcaktır insanı hem de mülayim Biraz mizahidir güler her daim Kaliteli toplum olmak çok mühim Bence bu vatana LÜZUMDUR zara Zara m kıymetlidir görmedi kıymet Kızılırmak akar büyük bir nimet Kayanın dibine kurulmuş cennet Manevi huzurdur GİZEMDİR zara Zara nın suyundan toprağın dan mı Samimi sıcaktır sadık insanı Sevdim aşık oldum taktım nişanı İşvemdir cilvemdir NAZIMDIR zara Çanakçıyı çam ormanı bürümüş Kösedağ a yağan karlar erimiş Şairi ozanı almış yürümüş Ezgimdir türkümdür SAZIMDIR zara Zara m şirin ilçe Sivas tır ili Batısında berrak tödürge gölü Tarım hayvancılık yapar ahali Tarlam bahçem koyun KUZUMDUR zara İş güç olmayınca düşmüşüm dara Yatırım olmazsa neylesin zara Bizi mecbur etse bile uzağa Pişen yemeğimde TUZUMDUR zara Yaz gelince herkes zara ya gider Bağrına basarak misafir eder Güler yüz gösterir hoş geldiniz der Sosyal bir yaraya ÇÖZÜMDÜR zara Zaralılar bilir yolu töreyi Dev bir aile hissederim zara yı Anam gibi okşar sarar yarayı İpeğim kumaşım BEZİMDİR zara CELAL der ki benim köyüm gühertaş Hasretin özlemin gözlerimde yaş Ayrılık içimde yanan kor ateş Gurbet elde ağrım SIZIMDIR zara Konu qio tarafından (30.05.2009 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
03.07.2009, 22:58 | #13 |
Yeni Yiğido
armutçayırlı Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 23:02
Tecrübe Puanı: 0
|
ben armutçayırıköyünden hatipoğlunun torunuyum.
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|