13.11.2009, 12:34 | #31 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1042
|
Cevap: DUY BABAM
Babama....
Kirkimi devirdim elliye dogru Hizli adimlarla kosuyom Baba Dün Cinarim diye sevdigin oglun Amansiz bir hizla cöküyor Baba Birzamanlar iki ahbaptik senle Arkadastan farkimiz yok idi Baba Elimden tutupta gezerken benle Sevincle neseyle cosardim Baba Cok güzel seneler gecirdim senle Kardesim yoldasim olmustun Baba Gözümde Aslandan daha güclüydün Yaninda gururdan ucardim Baba Daha doymamistim cocukluguma Boynuma sarilip öpmene Baba Yasayip doymadan genclik cagima Felek vurup kirdi belimi Baba Cok acilar cektim kimse bilmedi O zaman yanimda olmadin Baba Gözümden yaslarim yere damlarken Uzanip onlari silmedin Baba Herzaman suclandim hep ben agladim Birkere derdimi sordunmu Baba Yillarca kokuna hasret yasadim Nicin aramadin sormadin Baba Bak su Cinarina nasil kurudu Meyvesini bile görmeden Baba Bükülmez sandigim dalim kirildi Gölgesinde birgün kalmadan baba Kader acimadan yipratti bizi Ikimizi birden cökerti Baba Kendime acirken seni görünce Yüregim sizidan catladi Baba Seni bu hallerde görecegime Kör olaydi gören gözlerim Baba Yadimda kalsaydin eski halinle Cigerim, Aslanim sevgilim BABAM Ümit Gazi Sezgin
13.11.2009, 12:45 | #32 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Babalar İçin
Bu dünyada o bir şahtır Ferman babadır baba Evladı için her bir derde Derman babadır baba Babalar hep olur ulu Kalpleri merhamet dolu oğlun kanadı kolu Güman babadır baba Babalar sönmeyen çıra Evladı düşmesin dara Nerde olsa peşin sıra Giden babadır baba Felek ile eder dava Bizim için kurar yuva Evalt için hayır dua Eden babadır baba Babalar biler varını Düşünürler hep yarını Kötü evladın kahrını Çeken babadır baba Ergün baba için söyle Herkes bunu böyle bile, Her bir işi vicdan ile Yapan babadır baba Ozan Ergün Yalçın
13.11.2009, 12:47 | #33 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
İşte Bıraktığın Servet Bu Baba
Bir muhtar çakmağı birkaç nasihat İşte bıraktığın servet bu baba Dürüstlüğün oldu sana kabahat İşte bıraktığın servet bu baba Çakal olup leş peşinde koşmadın Rüşvet yiyip fil misali şişmedin Doğru bildiğinden asla şaşmadın İşte bıraktığın servet bu baba Kışları üşüdün yazları yandın Kendine bir palto ceket almadın Bizi adam etmek idi muradın İşte bıraktığın servet bu baba Bilirim yoklukla büyüttün bizi Kahrolsun feleğin bu çirkin yüzü Bir ömür kalbimden çıkmaz bu sızı İşte bıraktığın servet bu baba Aç kaldık harama hiç el sürmedik Namussuzluklara boyun eğmedik Biz bu doğruluğu senden öğrendik İşte bıraktığın servet bu baba Cebbar Korkmaz
02.04.2010, 23:45 | #34 |
Yeni Yiğido
*buket_58 Şuan
Son Aktivite: 24.04.2010 00:43
Tecrübe Puanı: 0
|
BABAM...
Nasıl bir özlemdir ki yaktı gönül telimi Ne olur küsme bana yüzüme bir bak babam Hep koşarım ardından uzatırım elimi Kısa rüyalarımda elimden bir tut babam Yokluğunda kaybolup gözlerim dolduğunda Yaprak gibi bedenim sararıp solduğunda Eşref saati derler gününde olduğunda Kısa rüyalarımda sacımı okşa babam Zahmet buyurma babam özleminle koşarım Gaipten ses ver hele sel olup ta coşarım Hasretinde imtihan elbet ben de yaşarım Kısa rüyalarımda beni bir kez öp babam Eyvahlar olsun bana bilemedim yerini Gölgenden başka yerde bulamadım serini Olsaydın da yanımda koklasaydım terini Kısa rüyalarımda sarmala beni babam Çınarda da ömür var dile gelse erkendir Azrail’in gelişi nefsimize erkendir İsterim ki hiç gitme vakit daha erkendir Kısa rüyalarımda dönme sırtını babam Hasret bana sırrındır kimselere yaymadım Bu külfeti ömrümce taşımaktan caymadım Görmeyeli özledim kaç gün oldu saymadım Kısa rüyalarımda doymadım sana babam Hasretinden küllenen yüreğimi dağlatma Sûkuttadır bu yetim sözlerimi çağlatma Soldurma bu yüzümü karaları bağlatma Kısa rüyalarımda ağlatma beni babam buket_58(mekanın cennet olsun babammmm) |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı *buket_58'e Teşekkür Ediyor... |
02.04.2010, 23:48 | #35 | |
Usta Yiğido
rüzgar79 Şuan
Son Aktivite: 10.09.2010 22:19
Tecrübe Puanı: 1730
|
Alıntı:
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı rüzgar79'e Teşekkür Ediyor... |
02.04.2010, 23:52 | #36 |
Usta Yiğido
bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 3290
|
daima aklimizda kalbimizde ama uzakta olanlara goturdun kardesim eline yuregine saglik
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|