|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir kadin kisik sesle konusuyorsa birsey istiyor demektir. Sesini
yukseltiyorsa bilin ki istedigini elde edememistir... -Anonim- Karisi guzel olan adam mutlu olur. Guzel olmayan ise filozof... -Sokrates- Bir erkek olurken kipirdayan son yeri, kalbidir. Bir kadin olurken,dili... -George Chapman- Erkek hissettigi, kadin gorundugu yastadir. -Moltimer Collins- Kadin pesinde kosmanin zarari yoktur. Zarari veren onlari yakalamaktir. -Jack Davies- Bir suru erkek basarisini ilk karisina borcludur. Ikinci karisini da basarisina. -Jim Backus- Kadina inanan, kendini aldatir. Inanmayan da kadini aldatir. -Cin Atasoz - Erken kalkmayan avrat, soz dinlemeyen evlat, mahmuzla gitmeyen at; kapinda varsa kaldir at. -Turk Atasoz - Zengin dullar bir gozleriyle aglarlar, Oburunu kirparlar. -Miguel De Cervantes- Kadin psikolojisini otuz yildir incelememe ragmen buyuk soruya cevap bulamadim. Gercekte kadinlar ne istiyor?... -Sigmund Freud- Bir kadin ayni zamanda hem sevdali, hem anne olamaz... -Andre Maurois-
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() _Zehery_ Şuan
![]() Son Aktivite: 15.10.2009 12:52
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bu gerçekleri gün yüzüne çıkaran ellerin dert görmesin gardaş aklımız yetiyoda gücümüz yetmiyo işte napalım ; ))
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|