|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Serbest Dini Konular Güncel ve Özgün yazılar, Makaleler buraya |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 688
![]() ![]() ![]() |
![]() Örtünmek Isterim Ama Ikna Olmam Lazim " KUR'AN DA KESIN HÜKÜM VAR YETMEZMI IKNA OLMANA " Örtünmem Gerekiyor, Ama Gelecegimi Düsünmek Zorundayim " GELECEK ÖLÜM ONU DÜSÜNDÜN MÜ " ALLAH (C.C.) (c.c) Beni Basi Açik Olarakta Sever " AMA GÜNAHKAR KULUM DER " Kapaliyim, Ama Ailem Okul Için Basimi Açmami Istiyor " AILEN SENI CEHENNEM ATESIDEN KURTAMAYACAK " Fazla Açik Olmadigim Için Günah Oldugunu Zannetmiyorum " GÖRÜNEN HER TEL ZINE AZ MI ACABA " Genç Yastada Kapanmak Olmaz ki, Yaslaninca InsaALLAH... " YASAYACAGIN GARANTI MI YA YARIN ÖLÜRSEN " Tekrar Açilirim Düsüncesiyle, Kapanmiyorum " HELE BI KAPAN ONU SONRA DÜSÜNÜRSÜN " Bazi Özgürlüklerimin Kisitlanacagi Düsüncesiyle Kapanmak Istemiyorum " ALLAH'IN KARSISINDA ÖZGÜR OLABILECEKMISIN " Kapanmak Önemli Degil Önemli Olan Kalbin Temizligi " KALBIN TEMIZLIGI GÜNAHA ENGEL DEGIL " Evlenince Kapanirim " Kizim Evlenince Kapanir " " EVLENECEGIN GARANTIMI " Güzelligimi Sergilemek Istemedigimden Dolayi Kapanmamistim " GÜZELLIGINI SADECE ESINE SERGILESEN NE GÜZEL OLUR " Kapanirsam Diger Dini Vecibelerimi de Yerine Getirmek Gerekecek " EE BIR YERDEN BASLAMAK LAZIM " Dinden Çikmadigima Göre Basimi Açmamda Problem Yok " DINDEN ÇIKMADIN AMA GÜNAHKARSIN " Basörtüsü Için Henüz Kendimi Hazir Hissetmiyorum " ÖLÜNCE MI HAZIR OLACAKSIN " Bu Zamanda Basörtüsü Olmaz ki Hangi Çagda Yasiyoruz " GÜNAHIN BU ZAMANI O ZAMANI YOK KUR'AN HER ÇAG IÇIN INDI " Kismet Bir Bakarsin Kapaniriz InsaALLAH... " İNŞAALLAH AMA ACALE ET YASLANDIKTAN SONRA ÖLMEYECEGINE DAIR SENEDINMI VAR " Önemli Olan Saç Disinda Vücudun Teshir Edilmemesi " YANI GÜNAH SADECE VÜCUDAMI VAR " Denedim Ama Bogulacak Gibi Oluyorum " AMA ITIKAT GEREKIYOR " Evlenememe Korkusu " SAÇIN AÇIK DIYE SENINLE EVLENEN ERKEKTEN NE BEKLERSIN KI " Lise ve Üniversitedeki Basi Açik Ögrencilere Dinimi Anlatacagim Için Basimi Açacagim Yani Hizmet Için " "KENDINE HIZMET EDEMEYECEKSIN " Kapanmak Içimden Gelmiyor " NEDEN GÜNAH ISLEMEK HOSUNAMI GIDIYOR " Basörtülülerin Yeterince Örnek Olmamalari " SEN ÖRTÜN VE ÖRNEK OL ONLARA " Nefsime Yenik Düstügümden Kapanamiyorum" " NEFIS SEYTANDIR SEN SEYTANA YENIKSIN GELECECEGINI DÜSÜN YENILME " (alinti) _________________ |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Web Cam Açmama Bahaneleri | fertelliyim | Arşiv | 4 | 24.04.2008 10:26 |