|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu 6 kişiyi taşıyan helikopteri düşmeden 5 dakika önce gördüğünü söyleyen Veli Emek, "Yetkilileri yanlış yerde aradıkları konusunda uyardım ama beni dikkate almadılar" dedi.
20 yıldır Fransa'da yaşadığını belirten Emek, tatil için Türkiye'ye gelrdiğini belirterek, helikopteri düşmeden 5 dakika önce 15.40'ta gördüğünü, 15.45'te helikopterin düştüğünü öğrendikten sonra 112 ve 155'i arayarak nereye düştüğü hakkında bilgiler verdiğini ancak dikkate alınmadığını ileri sürdü. Aramaların yanlış bölgelerde yapıldığını öğrendikten sonra yine yetkilileri aradığını ve yanlış yerde arama yapıldığını söylediğini belirten Emek, ancak yine dikkate alınmadığını öne sürdü. Emek şunları söyledi: "Maalesef bizi dikkate almadılar. Tam olarak Merk bölgesinde, Göksun istikametine, yani baktığımız zaman Göksun istikametine gidiyor. Ve Göksun'da aramalarına başladıklarında, ben yanlış olduğunu, yanlış yerde aradıklarını söyledim, maalesef bizi dikkate almadılar. Ben Ilıca bölgesinde aranmasını söyledim. Televizyoncular benle irtibata geçtiler, ben yanlış yerde olduklarını, yetkili kişileri bilgilendirmeleri için söylemiştim ve maalesef yine dikkate alınmadık." Helikopteri gördüğü anda bir arkadaşıyla telefonla görüştüğünü söyleyen Emek; "O arada ben bir arkadaşla görüşüyordum, 15.40 civarlarında. Dedim 'ya ne kadar güzel bir memleket. Üstümüzden helikopter geçiyor kıpkırmızı, yer bembeyaz" Bunu kendimiz söylüyoruz ve 5 dakika sonra maalesef bu olay yaşanıyor. Ama yetkililer 112, 155 yani sanki dalga geçercesine bizi niye aradınız gibisine dikkate almadılar" ifadelerini kullandı. İHA
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Malesef ülkemizde insan hayatına yeterince önem verilmiyor ve bilincsiz kişileri böyle önemli mevkilerin telefon santrallarına koyuyorlar Bu 112 acil servis içinde gecerli 155 pois imdat içinde gecerli insanların ihbarlarını ciddiye almayarak görevini kötüye kullanıyorlar ben bu olayları bir çok kez yaşadım belkide birkaç insanın hayatı kurtulacaktı ama bir ihmal bunca cana mal oldu hepimizin başı sağolsun
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne derlerse desinler, yürekte ki yangini söndürmez, eger ihmal varsa Allah sorsun, beddualarim onlarla olsun.
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Acı bir olay yaşadık, ülkenin yakinen tanıdığı bir partinin Genel Başkanının helikopteri düşüyor ama 50 saat sonra bulunuyor hemde köylülerin bireysel çabası sayesinde...Şimdi bu becereksizliğin, dikkatsizliğin, ciddiyetsizliğin hesabı sorulmalı...
Hükümette, askerde, valilerde, kurtarma ekipleride bu olay sonucunda sınıfta kalmıştır. Hani Bülent Arınç Ergenekonda ki paşalara karşı söylediği bir söz var dı '''İyiki bunların görevde olduğu bir zamanda savaşa girmemişiz'' demişti. Şimdi aynı sözü iyiki bu hükümetin, bu askerin, bu valilerin, bu basının, bu kurtarma ekiplerinin görevde olduğu bir zaman bir savaş, bir doğal facia yaşamamışız. Allah köylülerimizden razı olsun. Milletimiz sağolsun, gerisi koltuk sevdalısı ...
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 786
![]() |
![]() ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN ÇOK BÜYÜK SİYASETÇİMİZİ ABİMİZİ HEMŞEHRİMİZİ REİS DİYEBİLECEGİMİZ BÜYÜGÜMÜZÜ KAYBETTİK ACIMIZ BÜYÜK
ALLAH HEPİMİZE SABIR İHSAN EYLESİN SONUÇTA KAZA VE KADERE İNANAN İNSANLARIZ ALLAHIN TAKDİRİ MUTLAKA BİR SEBEP OLACAK KEŞKE BÖYLE ACI OLMAYAYDI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() c3tin Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2012 17:56
Tecrübe Puanı: 602
![]() |
![]() yüreğimiz yanıyorr :(:( Allah rahmet eylesin
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kurtarma ekipleri o kadar teknık malzemeye ragmen bulamıyorlar ve sakın yanlış anlamayın ayaklarında kara lastık olan , spor ayakkabılı , kumaş pantollu köylüler buluyor hemde aramaya başladıkdan sadece 3 saat sonra buluyorlar böyle bir ayıp böyle bir utanç verici bir durum olabilirmı ?
Bu haberde ise köylü gerekli yerlere bildırıyor yine bir gelişme yok takıp yok ilgilenme yok böyle bir şey olurmu mantıgım almıyor. Diğer garip bir durum ise köylü vatandaşlarımız merhumları buluyor haber veriyor yerlerini söyluyorlar nerdeyse kurtarma ekipleri 10 saat sonra onların yanına ulaşıyor ya Allah aşkına biz bu kadar aciz bir ülkemıyız. Bu olayın sorumlusu herkim ve kımler ise bunun bedelini bedelini ödemeli derhal istifa etmelıdır..
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1105
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hani her tür üst duzey teknolojiye sahipti bu ülke hani nerde !!! Bu buyuk ihmalin sorumlulari her kimse ALLAH sizi bildigi gibi yapsin .Resmen Adamlari ölüme terkettiniz !!! Bu hesap sorulacak eLbet ! Ama aglamicaz Dimdik ayaktayiz Rabbimin izniyle , gözün arkada kalmasin Baskanim :(
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2217
![]() |
![]() köylü vatandaşımızı belkide adamdan saymadılar :(
köylüdür diye belkide söylediklerini deger vermediler.adamlar hem defalarca uyarıyorlar dikkate alınmıyor.hemde bunlar tam aramaya gidecekken tv de cıkan kurtarıldılar kayseriye götürlüyorlar gibi asılsız türlü haber yüzünden aramayada gidemiyorlar.peki ya sonra...yine bu adamlar çıkıyor ve keş dagında buluyorlar hemde donma tehlikesi gecirerek. 1- 112 ve 155 gereken önemi vermiyor 2- medya asılsız haberleri yayarak kamu oyunu olaydan uzaklaştırıyor 3- 2 gün boyunca arayan arama kurtarma ekipleri yer dahi tespit edemiyor 4- jandarma tuğgeneral bize 16.45 te haber verildi diyor.yani olay zamanında ilgili makamlara iletilmiyor 5- kayseri valisi yazıcıoglu kurtarıldı durumu iyi kayseri devlet hastanesine getiriliyor diyor 6- keş daglarını kuzey yüzünden helikopter daha önce geciyor enkaz güney yakasından cıkıyor gerekli gözlemler yapılmıyor 7- med air denilen helikopter şirketi hiç bir şekilde olaya müdahil olmuyor daha saymaya kalksak bir çok madde sıralanır.hepsi birbirinden korkunç bu ihmaller acaba tesadüfmü? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1204
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yatak odalarımıza kadar girip bizleri dinleyip kaydeden ama bir çok sinyal vericisi olan helikopterin kaza yerini 3 günde bulamıyan TELECOM a "..artık kuzey Irakta ki teröristi matarasındaki bir bardak sıcak çaydan buluyoruz deyip çağ atladığını ..." iddia eden ama dev gibi 6 kişilik helikopteri 3 gündür 180 derece ters istikamette arayan devletimizin yetkili kişi ve kurumlarına; ölüm acısından siyasi rant elde etme gibi şark kurnazlığını düşünebilen siyasilerimizede acil şifalar dilerim....
Saygılar Muhsin Bey, Saygılar sayın Yazıcıoğlu... Dağ gibi delikanlı...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şuanda Ne Dinliyosunuz...? | PusatBjk58 | Forum oyunları | 17875 | 16.06.2014 20:28 |
HZ. ALİ ile ilgili konular | Esengül | Dini Bilgiler | 331 | 15.03.2010 13:33 |
SEN BENİ ÖMRÜMCE UNUTAMASSIN | EyüphanAydın | Arşiv | 14 | 25.06.2008 19:11 |
Kitap ve Sünnette Ehlibeyt'i Sevmek | eyupk | Kuran-ı Kerim | 1 | 05.06.2008 12:33 |
DUA Edelim!!!! | serkanka58 | Arşiv | 5 | 23.01.2008 15:07 |