UYGURLAR BİR BİR YERE DÜŞERKEN EY SUSANLAR....
Yıllar 70 li yılllar Dünya Türklüğü yine dışarda zulüm altında inliyor.Bizler bıyıkları terlememiş gençleriz.Kırım Türklerinden Mustafa Cemiloğulları Ruslarda esir bizler onu gündeme getirirdik.Esir türkler için yas tutardık.Ersir Türkler kurtulsun diye mücadele verirdik o zaman bunu hayal edemiyenler bize TÜrkçü Turancı derdi Şimdi bakın Türk coğrafyasına onlar birer birer devlet oldu.Şu an bayraklarında ay yıldız olan Gökbayraklı Türkler Türk ve müslüman oldukları için Çin zulmü altında inliyorlar.Sopalarla kafalarına vurularak öldürülüyorlar.Kadınaları tutuklanıyor.Zulum görüyor bin kişinin öldürüldüğü söyleniyor.Zindanlara dolduruluyor.NERDESİN ey balinaları kurtarma operasyonu yapan ey DÜNYA birleşmiş milletler nato nerdesiniz ölüyor soydaşlarımız zulüm altında inliyor.NERDESİN EY İNSANLIK nerdesin Fatihim ,Yavuzum,Kanuni'm Kırk yiğitle çin sarayını basan KÜRŞAD'ım yüce milletim.Ey yüce soyum UYGUR kardeşlerim elimden bir şey gelmiyor ama buğuz bağlıyorum.Üzülüyor ağlıyorum.Ağlamasın Duygusuzlar duyarsızlar.NERDESİN EY DÜNYAAAAAAAAAAAAAA.
|