|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 979
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde eski bir köy muhtarı, camide namaz öncesi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Günışık köyünün eski muhtarı olan Ahmet Kavalcı (64), dün akşam namazı öncesinde köy camisi içerisinde, henüz bilinmeyen bir nedenle akrabası olan M.K'nın (60) silahlı saldırısına uğradı. Başına ve sırt bölgesine 6 mermi isabet eden Ahmet Kavalcı, olay yerinde hayatını kaybetti. Kavalcı'nın cesedi yapılan incelemenin ardından Koyulhisar İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlı M.K'nın ise olayın ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olay sırasında camide bulunan görgü tanığı Mehmet Kavalcı, hayatını kaybeden Ahmet Kavalcı'nın amcasının oğlu olduğunu belirterek, 'İçeri girdiğimde Ahmet Kavalcı cami içerisinde sağ tarafta oturuyordu. Ben içeri girerken M.K. da dışarı çıkıyordu. M.K'ya 'nereye gidiyorsun' diye sorduğumda 'geleceğim' diye cevap verdi. Ben de caminin içerisinde sol tarafa oturdum. Aramızda biraz mesafe vardı. M.K. tekrar geldi ve hiçbir şey söylemeyerek Ahmet'i tutarak silahını ateşlemeye başladı. Elinde bir şey görsem müdahale ederdim' dedi. Mehmet Kavalcı, maktul ile zanlının sebebini bilmedikleri bir meseleden dolayı bir süredir dargın olduklarını söyledi. Günışık Köyü Muhtarı Hüseyin Karaaslan ise akşam ezanı okunduktan sonra cemaat namaza durmadan önce M.K'nın eski muhtar Ahmet Kavalcı'yı tabancayla vurarak öldürdüğünü kaydetti. Muhtar Karaaslan, Ahmet Kavalcı ve M.K'nın arasında daha önceden ufak tefek tartışmalar yaşandığını bildirdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, cinayetin nedeninin araştırıldığı belirtildi. (SRH-AHM-NİS) - SİVAS |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 865
![]() |
bu aralr neden böyle haberler hep sivasta oluyor sakalı şerif çalma camide ada öldürtme anlamadım valla.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah Rahmet eylesin.
İnsan hayatı bukadar değersizmi ne günlere geldik.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
TURNAM Şuan
Son Aktivite: 28.04.2010 12:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
allahin evindede adam olduruluyosa hemde sivasda yazik beee ALLAH RAHMET EYLESIN
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı TURNAM'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1844
![]() |
bizim sivas doğuya benzemye çalışıyo galiba huy değiştiriyo be teksas gibi olacak git gide yabancı bile değil akraba şimdi gör ne kadar pişmandır katil olan kişi ama giden geri gelmez allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarının başı sağolsun allah sabır versin kail hem kendini yaktı hem allahın verdiği canı allahın evinde kendisi aldı sorgu sualini nasıl verir öte yüzde bilmiyorum yengem rahmetli ahirete bizim köyün öte yüz adında mahallesi varda oranın adını takmıştı ordan aklıma geldi öte yüz demek,
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|