|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, yazılı bir açıklama yaparak bugün Sivas'a geleceği duyurulan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın programında meydana gelen değişiklik nedeniyle kente gelmeyeceğini bildirdi. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın programında değişiklik olmasaydı Bakan Yıldırım, 12 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde TCDD 4. Bölge Müdürlüğü başarılı personeline teşekkür belgesi verilmesi ve Sivas Beton Travers Fabrikası sahasında iştirak kurma anlaşmasının imza törenine katılacaktı. İştirak anlaşması TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’ın katılımıyla bugün saat 12.30’da Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Anlaşmayla birlikte 4 ortaklı bir konsorsiyum Beton Travers Fabrikası sahasında iştirak kurarak hızlı tren için nitelikli beton travers üretecek. Gazete İzci |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herşeyde bir hayır vardır haydi hayırlısı.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47
Tecrübe Puanı: 849
![]() |
ben sayın bakanın gelememesinin altında başka bir sebep var diye düşünüyorum.sanki muhsin yazıcıoğlu olayı ile ilgili söylediklerinden olabilir diye düşünüyorum.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|