|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 984
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TBMM’de and içen milletvekillerimiz AK Parti’den Mehmet Mustafa Açıkalın, Hamza Yerlikaya, Selami Uzun ve Osman Kılıç, CHP’den Malik Ecder Özdemir ve Bağımsız Milletvekili eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu “Sivas için yola çıktık, Sivas için TBMM’deyiz.
Sivas ve Sivaslı için hizmet vereceğiz“ dediler. TBMm’de düzenlenen and içme töreninin ardından kuliste bir araya gelen ve kısa süreli de olsa sohbet eden milletvekillerimiz, ilk günde gösterdikleri birliktelikle takdir topladılar. And içme töreninin ardından görüşlerini dile getiren milletvekillerimiz “22 Temmuz seçimleri öncesinde olduğu gibi, seçim sonrasında da Sivas için birlik ve beraberliğimizden taviz vermeyeceğiz. Sivas için yola çıktık. Sivaslıya seçim öncesinde söz verdik, bu sözümüzden dönmeyeceğiz ve Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması, Sivaslının en güzel yatırımlara sahiplenmesi ve sıkıntılardan kurtarılması yolunda çaba sarfedeceğiz” dediler. Sivas için yapılacak olan çalışmalarda kesinlikle parti farkı olmayacağına ve mecliste bulunan Sivaslı vekiller olarak çalışma yapacaklarını da dile getiren milletvekilleri Mehmet Mustafa Açıkalın, Hamza Yerlikaya, Selami Uzun, Osman Kılıç, Malik Ecder Özdemir ve eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ”Sivas bizim sevdamız. Bu sevda kesinlikle bitmeyecek. Sivas’ın kaderini değiştirmek, sorunlardan kurtarmak, işsizlik ön planda tutulmak üzere, gelişmesi ve kalkınmasına destek olmak amacıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Hizmete sınır tanımayacağız” dediler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19
Tecrübe Puanı: 978
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel sözler bu sözler,bizlerde inanıyoruz ki SİVAS için SİVASlı için TÜRKİYE için çalışacaksınız,bizler sizi oralara taşıdık şimdi sırtlanma sırası sizde sizi kendimize vekil tayin ettik,bir SİVASlı gibi SİVASa hizmeti kendinize görev bilin lütfen!
İşiniz rast gelsin
|
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Deliilyasliyiz Şuan
Son Aktivite: 10.02.2012 19:23
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
hadi hayırlısı.şimdilik cicim yaları sonra bakalım nasıl geçinecekler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 838
![]() |
Zor,zor,zor,,,,
99 depreminden sonra,dönemin tarım orman ve köyişleri bakanı,Hüsnü yusuf GÖKALP,SİVAS ilini birinci derecede deprem bölgesi ilan etti,o tarihten sonra ilimize AB den ve gayri safi milli hasılan ayrılan önemli miktarlarda para akışı oldu.Bu sayede il ve ilçelerimiz para yüzü gördü,ama geldiğimiz nokta itibariyle buda tehlikeye giriyor.Vilayet olarak birlik ve beraberliklerimiz sadece el gördülük.Her zaman genetik olarak kanımızda bulunan bu yaşam tarzımız,hem kendimize hemde ilimize zarar vermektedir.Bir kişi veya kurumumuzun ileri gitmesi diğer kişi ve kurumlar tarafından hasetlik duygusu ile çekilememekte ve sinsice hasetlikler perde arkasında oynanır. Senelerce bunu gördüm,duydum,kötümser düşünmek bir yana fakat umudum yokdur.Kısır çekişmeler ve el gördülük hedefler için memleketim insanları birbirini çekişdirecek ve arkadan kuyu kazacaklar. Bunlara örnek mi ister spordan,ister siyasetten, ister ticaretten onlarca örnek verebilirim.Bunları yazmak benim için zaman kaybı, çünki halkımın ezberi unutkan ve uzun yazıları kale almaz,en iyisi tüm hemşerilerimiz daha kurumadan derelerimiz bir akan suyun kenarına otursunlar,serin kafa ile ne yapıyoruz,nerden geldik ,nere gidiyoruz diye detaylıca düşünsünler. 1935 yılında SİVAS ilimde savaş uçağı yapılır ve yurt dışına satılırdı,madencilikte türkiyenin bir numarası idik,tarımsal ve hayvancılıkta ekoller geliştirebiliyorduk.Ne olduda mahrum bölgesi olduk,diyede düşünmekte fayda var.7 milyona yakın vatandaşımızın birlik ve beraberliği ülkemde iktidardır.Neden 300 bin nüfusa sahip bir rize başbakan çıkarabilir,neden cumhurbaşkanlığı gibi bir makama kayseri gibi 600 bin nufüsa sahip bir il talip olurda,7 000 000 nüfusa sahip ilimizde hala bunların şakşakcılığı yapılır,onlar için birbirini kırarlar, çok merak konusu. Rize vilayetinin her köşe ilçe,kasabasına trilyonlar akarken,kayseri vilayeti türkiyenin sanayi başkentliğine yükseltilmeye çalışılırken,bizler hala spordan,siyasete,ticarete birbirimizin kuyusunu kazmakla cebelleşiriz.Bir futbol takımımızın bile taraftarı olarak birbirimize küfürün,hırın biri bin parça. Bu göstermelik birlik ve beraberliğe aldanmadım,umudumda yok vesselam.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|