|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1131
![]() ![]() |
Müjdeler olsun! ÖSS kalkıyor
Milyonlarca öğrencinin kabusu olan ÖSS, nihayet kalkıyor. Artık öğrenciler başarı durumlarına göre üniversiteye girecek! Yusuf Ziya Özcan üniversite kontejanlarının artışı sayesinde bir iki yıla kadar ÖSS'nin kalkacağı müjdesini verdi. YÖK Başkanı Özcan, İngiltere ve Almanya modeline geçileceğini söyledi... Universite sınavı nihayet sona eriyor. YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, “Sınavsız üniversitenin” 2 yıl içinde hayata geçeceğinin müjdesini verdi. Üniversite kontenjanlarının böyle artması durumunda sınava gerek kalmayacağını belirten Özcan şöyle konuştu; “Bu sene kontenjanlar 990 bine çıktı. Örgün eğitim arttı. Bu trendi böyle götürürsek, hiçbir sıkıntı kalmayacak." BATI MODELİ Özcan ayrıca isteyenin istediği okulla kayıt yaptırdığı İngiltere ile bazı fakültelerin sınavsız öğrenci aldığı Almanya modeline uyulacağını açıkladı. Özcan, sınavsız üniversite uygulamasının Türkiye’de ilk olarak Açık Öğretim Fakültesi tarafından hayata geçirileceğini aktardı. Ve şunları söyledi; “AÖF bir sonraki sene serbest bırakılacak. Yani dileyen herkes sınavsız AÖF'ye girebilecek. Biz de hangi üniversitelerimizin ve fakültelerin sınavsız öğrenci alımına müsait ise tespit edeceğiz. Sonra da o fakülteleri öğrencilere sınavsız açacağız. Dileyen gidip istediği fakülteye kaydını yaptıracak. Ben 2 yıla kadar bu iş biter gibi bakıyorum." BİR TAŞLA BİRÇOK KUŞ Özcan, yıllardır öğrencileri sınava hazırlayan dershaneler için ise parlak bir öneride bulundu. Özcan, “Durumu iyi olan dershaneleri vakıf üniversitelerine, fakülte binalarına çevirelim. Geri kalanını ise orta öğretim binaları olarak faaliyet göstersinler. Böylece dershaneleri kaliteli okullar haline getirelim" dedi. Özcan’ın bu önerisi kabul görürse bir taşla birçok kuş vurulacak. YÖK Başkanı, öğretim üyesi açığı ile ilgili de, "Yurtdışında bulunan öğretim üyelerini getirerek, bürokraside görev yapanları toplayarak bu açığı gidermeye çalışıyoruz. Mevcut hocaların üst yaş sınırını 67’den 72’ye çıkardık" şeklinde konuştu.
S ivaslıyız Hepimiz.. İ nançlı TüRK Genciyiz V atana Millete Sahip Çıkan A nasına Bacısına Saygı Duyan S ivaslı Yigidolarız Biz..!!! Konu arikarinkuchi tarafından (20.06.2008 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#3 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 971
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya sevindim desem yeridir..ama üzülüyorum da böyle söleyip bir de yürürlüğe girmezse var ya çok üzülürüz..ilk başta kesinleşmeden sölüolar bizi umutlandırıolar sonra da geri kalkıo bu düşünce kalıoruz ortada afedersiniz şey gbi
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
böyle bir konuya yorum yazmadıysanız ne diyim yaa size
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 14:55
Tecrübe Puanı: 827
![]() |
valla sametcım benlık bı durum yok
bırdahakı yıllarda oss sınavına gırecek arkadasların sorunu..allah yuzlerıne baktı
|
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() blueblue Şuan
Son Aktivite: 16.10.2011 00:18
Tecrübe Puanı: 648
![]() |
Kardeş öss kalkabilir, o sorun değil önemli olan öss nin yerine ne geleceği.İnşallah gelen gideni aratmaz
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
lise hayatndaki karnelerin ortalamasıyla gireceksin
yerine o geliyorr
|
|
|
#8 |
|
Yeni Yiğido
![]() blueblue Şuan
Son Aktivite: 16.10.2011 00:18
Tecrübe Puanı: 648
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
yoo daha iyi lise 1 için diyemiycem de gelecek senelerde nasıl olsa kendi alanındayım güzel sonuçlar alırım
|
|
|
|
#10 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melankolia Şuan
Son Aktivite: 01.08.2009 14:07
Tecrübe Puanı: 754
![]() |
Alıntı: