|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Gürün ilçesinde kullandığı otomobil dere yatağına devrilen teğmen, sıkıştığı araçta donarak öldü. Afyon'dan izin dönüşü görevli olduğu Malatya 2. Ordu Komutanlığı Altay Kışlası'ndaki 2. Savaş İstihkam Taburu'na giden İstihkam Teğmen Ramazan Piyan'ın kullandığı 35 AT 7780 plakalı otomobil, Yazyurdu köyü yakınlarında dere yatağına devrildi. Otomobilde yalnız olan Piyan, kazayı kimse fark etmeyince, sıkıştığı araçta donarak yaşamını yitirdi. Duble yol çalışması yapan Karayolları ekiplerinin haber vermesi üzerine jandarma tarafından otomobilden çıkarılan Teğmen Piyan'ın cesedi, Gürün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastane yetkilileri, Piyan'ın donarak öldüğünü belirttiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4550
![]() |
![]() Teğmenimize allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim yine bir trafik kazası yine bir insanımızı yitirdik şu trafik canavarını ülkemizden bir kova bilsek
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 938
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah rahmet eylesin,kaza yapıp üzerine birde soğuktan donarak ölmesi çok acı bir ölüm olmuş,Allah günahlarına kefalet kılsın!Ailesinede sabırlar ihsan eylesin!
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah rahmet eylesin
ailesine sabir versin ecel geldimi kacis olmaz rabbim iman dolu ve acisiz, hizli ölüm nasip etsin
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|