|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1152
![]() ![]() |
Yaşanmış gerçek bir olay:
Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya. Adam arka tarafa biner. Şöför: - Eee hemşerim kimsin? Nereye gidersin? der. Yolcu: - Ben Azrailim. Canını almaya geldim der. Şöför alaycı bir tavırla: -Sen mi Azrailsin? Yahu senin gibi Azrail olurmu hiç? der Yolcu sakin bir tavırla: -Sen daha önce Azrail gördün mü ki tarif ediyorsun der ve ekler yolcu: - İnanmadın bana öylemi? der. Şöför: - İnanmadım tabii der. Yolcu: - O zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der. Gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ileride bir yolcu daha alır. Ama yolcu ön tarafa oturur. Olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır. Şöför yanındakine: - Ee sen kimsin? Nereye gidersin der. Öndeki: - Abi beni merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim, adım felanca der. Şöför: - Yahu şu arkadaki adam bana Azrailim diyor, görüyon mu şu herifi hem iyilik ediyoz hem de dalga geçiyor zibidi der. Öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur. Öndeki: - Abi arkada kimse yok ki. Şöför hışımla arkaya bakar ve: -Kör müsün be adam? Arkada oturuyor ya der. Öndeki arkaya bir daha bakar ve: - Abi senin kafan iyi mi, yoksa dalga mı geçiyorsun der. Bu sefer arkadaki söze girer: - Gördün mü der öndeki beni ne duyabilir ne de görebilir der şöföre. Şöförün bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar. Arkadaki şöföre: - Hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacağım der. Şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan. Sonra.. sonra ne olmuş biliyor musunuz? Adamlar arabayı aldıkları gibi kaçmışlar...
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunu ben bir yerden okumusdum hey gidi dünya ne insanlar var yaa azraille bile alay ediyorlar Allah böylelerine hidayet versin!!!
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4588
![]() |
Gecektende çok ilginc bir hikaye bizimle paylaştığın için teşekkürler
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı
gfb34 Şuan
Son Aktivite: 17.07.2012 14:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ulen samettt
bende helal olsun diodm gsl konu açmış.azraili alet etmeleri çok çok yalnış... |
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 946
![]() ![]() ![]() |
Hım bunu bize fizik hocamız geçen cuma günü anlatmıştı ve sınıfca çok tuhafımıza gitmişti .Ya samert bu konuyu ben aççaktımda neyse sen açmıssın canın saolsun
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1152
![]() ![]() |
![]() hızlı olan kazanır (kendimi bir anda formula da hissettim ) ![]()
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 946
![]() ![]() ![]() |
Evet olsun hadi bi dahakine ben açarım sen dersin ben aççaktım belkide senin alkından geçeni ben açarım
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yiğido
![]() ![]() Gülpare Şuan
Son Aktivite: 08.01.2009 12:23
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
Ne denirki??
Yapanlar terbiyesiz,inananlar saf... Allah akil fikir versin....
Her lafa verilecek cevabim vardir ama önce lafa bakarim laf mi diye,sonra söyleyene bakarim adam mi diye...Susuyorsam vardir bi bildigim... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
Evet Çok ilginç
Gecenlerde bana mail olarak gelmiştiAİLE’YE BAK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AŞAGIDA ANLATILAN BU OLAY RESMI KAYITLARDAN ALINMISTIR Saygı değer Hakim Bey.. Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum , Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz.. Şu günlerde askerliğe çağrılacağım. Yasım 24 ve 44 yasında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var , 25 yasında. Babam ise bu bahsetmiş olduğum üvey kızım ile evlendi. Böylelikle Babam, karimin kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için.. Hanımımın ve benim gecen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, ayni zamanda Babamın da eniştesi. Birde üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıya cağınız benim oğlum benim dayım oldu.. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir Annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende Esimin Kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım.. Sayın Savcı bey sizden ricam beni askerlik görevimden azletmenizdir, sizde biliyorsunuz ki kanunlarımızda Baba, Oğul ve Torun ayni zamanda askerlik yapamazlar.. Saygılarımla.. Not: Psikolojik rahatsızlıklardan ve (!)Ailedeki dengesizliklerden dolayı bu genç adam askerlikten men edilmiştir.. (Dosyasına bu şekilde islenmiş..) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|