|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2009 13:23
Tecrübe Puanı: 650
![]() |
![]() İSTANBUL
Sabahın ilk ışıkları, Yeni bir gün başlangıcı Güneşin utangaç bakışlarıyla gelen kuş cıvıltıları... Ve birazda kedi köpek sesi... Yaprakların gece ayazından kalan rüzgarla Savuruluşları......... Denizin uykusundan uyanışıyla gelen vapur sesleri......... Denizci ocağında demlenen çayın kokusu.... Ve yavaş yavaş uyanan GÜZELİM İSTANBUL.......... Arkadaşlar bu şiirim nasıl güzelmi?ben istanbulu hiç görmedim ama hayalimde istanbulu yaşadım ve böyle bi şiir yazdım inş beğenirsiniz...
Konu srilanka tarafından (02.02.2009 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2226
![]() |
![]() şiirin oldukça güzel!tabi bi özlemin ürünü olunca ayrı bir tat veriyor
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() arkadaşlar siz hiç görmediğiniz bi yer için şiir yazdınızmı?çok merak ediyorum varsa paylaşırmısınz?
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1358
![]() |
![]() istanbuldan nefret ediyorum
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() olabilir arkadaşım normaldir ama benm demk istedğim herhangi bir yer için şiir yazdığınız oldumu?yani sevdiğiniz bir şehri hiç kelimelrle şiir tadında anlattınızmı?sanki görmüş gibi
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 943
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 943
![]() ![]() ![]() |
![]() yaw bu resim ekleme beni çileden çıkardı
![]() benim sana diyeceğim şiir çok güzel ve istanbul merak edip sevdiğin kadar da var kötü yönleri var evet ama istanbulda gezilip görülecek çok yer tarih kokuyor bu şehrin sokaklarında .........
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Siirin cok guzel olmus hemserim. Istanbul çok gûzel bir sehir gezip gormek lazim... Yaz tatilleri yetmez oldu Istanbul ôzlemimi dindirmeye ):
![]() |
#9 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ommy Şuan
![]() Son Aktivite: 22.08.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 625
![]() |
![]() Canım İstanbul Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar; Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar. İçimde tüten birşey; hava, renk, eda, iklim; O benim, zaman, mekan aşıp geçmiş sevgilim. Çiçeği altın yaldız, suyu telli pulludur; Ay ve güneş ezelden iki İstanbulludur. Denizle toprak, yalnız onda ermiş visale, Ve kavuşmuş rüyalar, onda, onda misale. İstanbul benim canım; Vatanım da vatanım... İstanbul, İstanbul... Tarihin gözleri var, surlarda delik delik; Servi, endamlı servi, ahirete perdelik... Bulutta şaha kalkmış Fatih'ten kalma kır at; Pırlantadan kubbeler, belki bir milyar kırat... Şahadet parmağıdır göğe doğru minare; Her nakışta o mana: Öleceğiz ne çare?.. Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet; Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet... O manayı bul da bul! İlle İstanbul'da bul! İstanbul, İstanbul... Boğaz gümüş bir mangal, kaynatır serinliği; Çamlıca'da, yerdedir göklerin derinliği. Oynak sular yalının alt katına misafir; Yeni dünyadan mahzun, resimde eski sefir. Her akşam camlarında yangın çıkan Üsküdar, Perili ahşap konak, koca bir şehir kadar... Bir ses, bilemem tanbur gibi mi, ud gibi mi? Cumbalı odalarda inletir "Katibim"i... Kadını keskin bıçak, Taze kan gibi sıcak. İstanbul, İstanbul... Yedi tepe üstünde zaman bir gergef işler! Yedi renk, yedi sesten sayısız belirişler... Eyüp öksüz, Kadıkoy süslü, Moda kurumlu, Adada rüzgar, uçan eteklerden sorumlu. Her şafak Hisarlarda oklar çıkar yayından Hala çığlıklar gelir Topkapı sarayından. Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar; Güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar... Gecesi sünbül kokan Türkçesi bülbül kokan, İstanbul, İstanbul... necip fazıl kısakürek...1963 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() bir şiirim daha var onuda sizle paylaşmk istiyorum
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fikra(lar) | RaZZcE | Köşe Yazıları | 273 | 23.03.2009 15:44 |
ABİDE ŞAHSİYETLER (2) ''EROL GÜNGÖR'' | Abdurrahman 58 | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 0 | 11.12.2008 15:23 |
SİVAS TÜRKİYE OKS BİRİNCİMİZİ KUTLUYORUZ... | kasparix | Arşiv | 11 | 11.07.2008 13:09 |