|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın başkanlığında yeni yılın ilk toplantısını yapan belediye meclis üyeleri, bir oturum parasını Gazze'deki Müslümanlara bağışlama kararı aldı. Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Sami Aydın, ilk olarak Gazze'ye askeri saldırıda bulunan İsrail'i kınadı. Saldırıların durdurulması için tüm dünya ülkelerinin harekete geçmesi gerektiğini söyleyen Başkan Aydın, daha sonra karla mücadele çalışmalarını anlattı. Geçtiğimiz yıl karla mücadeleyi yağışların durmasıyla yaptıklarını belirten Aydın, "Bu külfetli ve masraflı bir tedbirdi. Ancak bu yıl Avrupa'da birçok ülkenin kullandığı, kar yağarken tuzlama yöntemi ile mücadele ediyoruz. Yüzde 70 tuz, yüzde 30 da kırılmış taş kullanarak yapılan bu çalışma, kar yağarken yapılıyor. İki araçla yapılan bu çalışma daha seri olarak karı kaldırıyor. Eksi 10 dereceye kadar soğuk havada karı eriten bu sistem, daha soğuk havada ise buzlanma da yapmıyor. Yeni gelecek araçlarla daha da çabuk çalışma yapacağız. Önümüzdeki yıllarda da sokaklarda aynı çalışmayı yürüteceğiz" dedi. Başkan Aydın, karla mücadelede 6 greyder, 5 traktör kepçe, 9 yükleyici, 12 kamyon, 2 tuzlama aracı ile 4 elle tuzlama ekibi olmak üzere 160 personelin de görev aldığını, yağış sırasında öncelikli olarak 4 ekibin de emir beklemeden ana arterlerde hazır olduğunu söyledi. Gündeme ilişkin maddelerin görüşülmesinden sonra Başkan Aydın ve bazı meclis üyeleri, Gazze halkına yardım için öneri sundu. Meclis toplantılarının bir oturum parasının Gazze halkına gönderilmesi için yapılan oylama kabul edildi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 19:32
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
![]() tebrik ederim başkanım.....
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah razı olsun Sivas başkanına...
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 873
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah Bu Filistin için Yardım EDen Bütün Kardeşlerimizden Bin kere Razı inşallah peygamberimize Komşu olsunlar çünkü çok sevap ... ben hep dua ediorum yardım edenlerede
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 873
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() FILISTIN yazıp 5777 Gönderebilirsiniz
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ben gönderdim çok oluyor hatırlattığın için tşkler....
![]() |
#7 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Filistin kan ağlıyor... Dua edelim ve bağışlarımızı yapalım... Bu konuda Sayın Başkan'a teşekkürler...
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Belediye Meclisimizi bu anlamlı desteğinden dolayı kutluyorum. Filistin için, mazlumlar için duaya, yardıma devam edelim.
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 838
![]() |
![]() Allah tüm bagislarimizi ve yardimlarimizi kabul eylesin. Filistindeki kardeslerimizin göz yasini silmek icin yetmiyecek ama en azindan yalniz olmadiklarini hissedeceklerdir
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4535
![]() |
![]() Sayın belediye başkanımıza filistine yardım için girişimlerde bulunduğu için çok teşekkür ederim
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|