Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.01.2009, 03:05   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 930 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Gazze' ye Bağış Kararı

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın başkanlığında yeni yılın ilk toplantısını yapan belediye meclis üyeleri, bir oturum parasını Gazze'deki Müslümanlara bağışlama kararı aldı.

Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Sami Aydın, ilk olarak Gazze'ye askeri saldırıda bulunan İsrail'i kınadı. Saldırıların durdurulması için tüm dünya ülkelerinin harekete geçmesi gerektiğini söyleyen Başkan Aydın, daha sonra karla mücadele çalışmalarını anlattı.

Geçtiğimiz yıl karla mücadeleyi yağışların durmasıyla yaptıklarını belirten Aydın, "Bu külfetli ve masraflı bir tedbirdi. Ancak bu yıl Avrupa'da birçok ülkenin kullandığı, kar yağarken tuzlama yöntemi ile mücadele ediyoruz. Yüzde 70 tuz, yüzde 30 da kırılmış taş kullanarak yapılan bu çalışma, kar yağarken yapılıyor. İki araçla yapılan bu çalışma daha seri olarak karı kaldırıyor. Eksi 10 dereceye kadar soğuk havada karı eriten bu sistem, daha soğuk havada ise buzlanma da yapmıyor. Yeni gelecek araçlarla daha da çabuk çalışma yapacağız. Önümüzdeki yıllarda da sokaklarda aynı çalışmayı yürüteceğiz" dedi.

Başkan Aydın, karla mücadelede 6 greyder, 5 traktör kepçe, 9 yükleyici, 12 kamyon, 2 tuzlama aracı ile 4 elle tuzlama ekibi olmak üzere 160 personelin de görev aldığını, yağış sırasında öncelikli olarak 4 ekibin de emir beklemeden ana arterlerde hazır olduğunu söyledi.

Gündeme ilişkin maddelerin görüşülmesinden sonra Başkan Aydın ve bazı meclis üyeleri, Gazze halkına yardım için öneri sundu. Meclis toplantılarının bir oturum parasının Gazze halkına gönderilmesi için yapılan oylama kabul edildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009, 03:19   #2
çılgın_türk
Tecrübeli Yiğido

çılgın_türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çılgın_türk Şuan çılgın_türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.04.2012 19:32

Tecrübe Puanı: 667 çılgın_türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gazze' ye Bağış Kararı

tebrik ederim başkanım.....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
çılgın_türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009, 09:28   #3
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2185 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Allah razı olsun Sivas başkanına...

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009, 10:02   #4
MeLody58
Usta Yiğido

MeLody58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MeLody58 Şuan MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15

Tecrübe Puanı: 873 MeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISI

Allah Bu Filistin için Yardım EDen Bütün Kardeşlerimizden Bin kere Razı inşallah peygamberimize Komşu olsunlar çünkü çok sevap ... ben hep dua ediorum yardım edenlerede
MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009, 10:04   #5
MeLody58
Usta Yiğido

MeLody58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MeLody58 Şuan MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15

Tecrübe Puanı: 873 MeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISI

FILISTIN yazıp 5777 Gönderebilirsiniz
MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009, 12:00   #6
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2185 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Peri-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
FILISTIN yazıp 5777 Gönderebilirsiniz
ben gönderdim çok oluyor hatırlattığın için tşkler....

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009, 22:05   #7
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Filistin kan ağlıyor... Dua edelim ve bağışlarımızı yapalım... Bu konuda Sayın Başkan'a teşekkürler...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 11:38   #8
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Belediye Meclisimizi bu anlamlı desteğinden dolayı kutluyorum. Filistin için, mazlumlar için duaya, yardıma devam edelim.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 15:35   #9
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TracyMcGrady58 Şuan TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54

Tecrübe Puanı: 838 TracyMcGrady58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Allah tüm bagislarimizi ve yardimlarimizi kabul eylesin. Filistindeki kardeslerimizin göz yasini silmek icin yetmiyecek ama en azindan yalniz olmadiklarini hissedeceklerdir
Gözlerim hep seni arıyor Kabem

TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2009, 11:06   #10
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4535 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sayın belediye başkanımıza filistine yardım için girişimlerde bulunduğu için çok teşekkür ederim

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)