Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.02.2008, 14:17   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 956 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart SİBEL CANdan TÜRBANA DESTEK

Bugün Gazetesi'ne ilginç açıklamalarda bulunan Sibel Can da başörtüsü mağduru çıktı. İşte röportajda geçen o bölüm...

DUALARLA AYAKTAYIM

En ufak bir sıkıntıda Allah'la baş başa kalmayı çok seviyorum. İnançlı bir insanım. Babam hacıydı, aynı zamanda çok moderndi. Annem çok inançlıydı. Öyle yetiştirildik. Her gece dualarım var, onları okumadan yatmak istemem. Annemin ölümünden sonra büyük bir travma geçirdim. Sadece dualarla ayakta durdum. Ayet-el Kursi, Felak ve Nasr dualarını okurum. Hepsi yarım saat... Annemize babamıza bütün ölmüşlerimize dua okumamız lazım.

Allah bana Umre'ye gitmemi nasip etti... Eşimi de biraz mecbur ettim. Umre'ye gitmeye hazır hissetmiyordu kendini. Büyük bir sorumluluk çünkü.

1970 doğumluyum belirli bir yaşa gelmeden gidemiyorsun Umre'ye. Ya ağabeyin olacak, ya da eşin olacak yanında. Sulhi'ye, “Çok üzgünüm, ne yapacağım şimdi; benim ağabeyim yok" dedim. Çok ağladım günlerce. Sulhi bunu görünce, “Kesin geliyorum" dedi ve benim zorumla geldi. Ve sonra dedi ki, “Ne olağanüstü bir duyguymuş bu.”

BAŞÖRTÜLÜ GENÇLER YURT DIŞINDA OKUMAMALI

İnsan kendi isterse kapanır. Benim kız kardeşim kalpten istedi ve bunu yaptı. Ve ben ona başörtüsünü çok yakıştırıyorum. Tam bir ev hanımıdır. Ben kapanmayı hiçbir zaman düşünmem. Sanatçı olmamla da alakası yok. İnsanın kalbi önemli. Namazı kılarken başınızı kapatıyorsunuz, ondan sonra hayat devam ediyor. Çocuklarınız var, bir yaşantınız var, girdiğiniz ortamlar var. Büyük sorumluluk kapanmak; zor iş. Çok zor.

Başörtüsü olayı üniversitelerde çözülmeli. Neden bizim çocuklarımız başı kapalı diye ülkemizde değil de yurt dışında okusun. Herkes burada okusun. Başörtülü gençler yurt dışında okumamalı.

Muhabirin "Kız kardeşiniz başörtülü olduğu için günlük hayatta güçlüklerle karşılaştı mı?" sorusuna Sibel Can şöyle cevap verdi:

O da çok şey yaşadı. En basiti benim bir konserim oldu. Bütün ailem, çocuklarım, eşim herkes birinci sıradan beni izledi. Kardeşim öne çıkmak istemediği için herkes gibi gişelerden bilet alıp beni arkadan izledi. Bana da söylemedi, üzülmeyeyim diye.

Kaynak: Bugün Gazetesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2008, 14:43   #2
KARAKAYA83
Yiğido

KARAKAYA83 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAKAYA83 Şuan KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2009 11:21

Tecrübe Puanı: 659 KARAKAYA83 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİBEL CANdan TÜRBANA DESTEK

nası bi ülkede yaşıyoruz anlamıyorum ki halk olarak kimse kimseden rahatsız deil ama iç savaş çıkarmaya çalışıyolar yeter artık bu din üstün den oyunlar ya isteyen istedigi gibi yaşasa şu güzelim memlekette
KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2008, 14:57   #3
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 918 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ya halkın %85'i türbanın serbest kalmasını istiyor ama işte 5-10 kendini bilmez karşı çıkıyor.Onlarada bir şey düşmez ama işte konuşsunlar bakalım daha kaç gün konuşacaklar.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2008, 16:33   #4
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40

Tecrübe Puanı: 810 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

20 yıl dansözlükten sonra
bugün konu bu olunca,

Pekde yakışık almış,

Sahi cemil ipekçide (Yahudi dönmesi)bu yönde demeç vermişdi, THY ve BELEDİYE ihaleleri öncesinde,pekde hareretli idi,ne olduysa ihale alamayınca sesi kesildi.

Şimdide,sulukule ve civarı R.T.Erdoğan ların dünürleri,çalık holding e ihale edildi,bu mıntıkada ve özel olarak bir çok yerde sibel CAn ın arazisi var,hele günler gösterecek.
Alt 04.02.2008, 16:57   #5
sibelYILMAZ
Usta Yiğido

sibelYILMAZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sibelYILMAZ Şuan sibelYILMAZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55

Tecrübe Puanı: 952 sibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sözde eşit bir ülkede yaşıyorduk asıl şimdi daha özgür olduk laik Türkiye Cumhuriyetinde din ve vicdan özgürlüğü var biz laik ve müslüman bir ülkeyiz laf çarpıtıp konuyu başka yöne çekmek isteyenlere bu millet inanmadı inanmayacak insan düşüncesiyle yüreği ve bilgisiyle bir yerlere gelir kılık kıyafetle insan değişmez özgülük budur.Burdan teşekkür ediyorum din ve vicdan özgürlügü sağlandığı için.Başörtüm secdeye yöneldiğimdeki huzurumu bir kat daha arttırıyor buna mani olmaya hakları olmadığı gibi yapamazlarda yüreğinizi ve imanınızı sağlam tutun YARADAN daima bizimledir.
Alt 04.02.2008, 16:59   #6
KARAKAYA83
Yiğido

KARAKAYA83 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAKAYA83 Şuan KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2009 11:21

Tecrübe Puanı: 659 KARAKAYA83 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sibelYILMAZ Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sözde eşit bir ülkede yaşıyorduk asıl şimdi daha özgür olduk laik Türkiye Cumhuriyetinde din ve vicdan özgürlüğü var biz laik ve müslüman bir ülkeyiz laf çarpıtıp konuyu başka yöne çekmek isteyenlere bu millet inanmadı inanmayacak insan düşüncesiyle yüreği ve bilgisiyle bir yerlere gelir kılık kıyafetle insan değişmez özgülük budur.Burdan teşekkür ediyorum din ve vicdan özgürlügü sağlandığı için.Başörtüm secdeye yöneldiğimdeki huzurumu bir kat daha arttırıyor buna mani olmaya hakları olmadığı gibi yapamazlarda yüreğinizi ve imanınızı sağlam tutun YARADAN daima bizimledir.
BUNDAN SONRA SİZİN BAŞINIZ YERDE KALMIYCAK DAİMA DİK DURCAK ALLAHIN İZNİYLE
KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2008, 22:14   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4561 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: SİBEL CANdan TÜRBANA DESTEK

Herkesin yaptığı kendine ahirette hesabını verir hani derlerya para ile imanın kimde olduğu belli olmaz kimseyi yaptıklarıyla dış görünümüyle yargılama hakkımız yoktur sibel canıda kutlarım türbana karşı olmamakla kendi geleceğini yaşantısını yani zorla örtünmeyi bu yolla ortadan kalkmasını sağlamış oldu demokrasiye inandığını bu şekilde ispatlamış oldu türkiyede asla eskiye dönüş olmaz panik yapmayın sağ duyulu davranın yarınlarımız mutlu ve güvenli olacaktır
Alt 05.02.2008, 13:41   #8
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 16:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şimdi ben bu kadının türbana yorum yapmasına ne diyeyim bilmiyorum kii.ALLAHIM sen bana akıl ver. geçnliğinde vee halla devam eden yaşamındaa dinle,imanla alakası olmayan bi yaşam sürüp daha sonrada dinle ilgili yorum yapmasına ne denir bilmiyorum.yavvv yaşamın nasıl senin. sen kendinimi kandırıyorsun yoksa ALLAH ımı kandırıyorsun. hacca gitmeyel başörtüsü bağlamayla müslüman olunuyormu. sen neler yaşadın ve yaşıyorsun da yorum yapıyorsun. Yaa arkadaşlarrr bırakın tüğrban meselesini mini etek meselesini. bunlar türk halkının aptal olduğunun bi kanıtı. bunu sakın haa türkiyedeki muhafazakarlar istiyor sanmayın. Bu sorunu amerika çıkardı veeee türkityenin nabzını ölçüyorr. bir aptal türklerde hemen atlıyoruz vayyy türban serbest olmalı diye. adamlar yıllarca çeşitli yollar deniyorlar tüerkiyede kargaşa çıkarıp bölüp yönetmek için. biz aptal türklerde hemen atlıyoruz. yavv türbanla müslüman olunmayacağını,açık saçlada gavur olunmayacağını Bir ALLAH bilir. siz bunlara giyime kuşama yorum yaparken farkında olmadan ALLAH a karşı geliyorsunuz. Bırakın kimin müslüman kimin gayrimüslüm olduğuna ALLAH karar verir saten.Bizlere düşen oyunlara gelmemek.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 14:36   #9
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

sağolasın sibel bacı bir sen eksiktin bu konuda ahkam kesecek
Alt 06.02.2008, 09:06   #10
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 11:10

Tecrübe Puanı: 757 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Namazı kılarken başınızı kapatıyorsunuz, ondan sonra hayat devam ediyor. Çocuklarınız var, bir yaşantınız var, girdiğiniz ortamlar var. Büyük sorumluluk kapanmak; zor iş. Çok zor.
Bahaneler cok. Ayriyetden bence umreye gitmeden önce biraz olsun kapanmayi ögren, hadi neyse basini kapatmiyorsun ama halen asiri dekolte, minilerle ortaya cikiyorsun.

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)