|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1123
![]() ![]() |
İşte Eurovision şarkımız
53. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi, temsil edecek şarkı kamuoyuna tanıtıldı. Mor ve Ötesi Grubu'nun seslendirdiği şarkı, ilk olarak TRT 1 Ana Haber Bülteni'nde canlı yayınlandı. "Deli" adlı şarkı, herkesten tam not aldı. 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek şarkı belirlendi. TRT seçici kurulunun, 3 eser arasından belirlediği "Deli" adlı şarkı, İstanbul'da düzenlenen gecede, izleyici ve dinleyiciyle buluştu. Rock tınıları içeren ve grubun tarzına uygun olan şarkı büyük beğeni topladı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, çok başarılı bulduğu eseri herkesin desteklemesini istedi. Mor ve Ötesi grubu üyeleri de, yarışmada iddialı olduklarını belirtti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] dinleyebilirsiniz !!!
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 848
![]() ![]() ![]() |
Allah aşkına, bu şarkı nasıl tam not almış anlayamadım.
Türkçe sözlü olacak diye dayattılar, bu mu Türk ezgileri! Hep söylüyorum, dünyada bunlardan çok var. Farklı olmak için kendi kültüründen bir parça katmalısın. Bugüne kadar derece yaptığımız sayılı eserlere bir bakın, Türk motif ve ezgilerinin varlığı onlara başarıyı getirdi. Nerede saz, keman, ney, davul, zurna....? Bana en iyi derecemizi soracak olursanız, Şebnem Paker _ Dinle derim. 3. olmuştu ama şarkı tamamen Türkçe ve enstrümanlar Türk müziğinin bir parçası. Puan alamaz mıyız bu şarkıyla? Elbette alırız, gurbetçi vatandaşlarımız saolsun; 12 puanları sıra sıra gönderirler. (Olması geren de bu) Biz de 12 puanı ya Yunanistan'a, ya Ermenistan'a ya da Kıbrıs'a aynen forwart ederiz. Onlar da uygun görürse, nezaket icabı 1-2 puan verirler.
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() blacksky Şuan
Son Aktivite: 29.12.2015 16:21
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
Bu yarisma zaten iyice politiklesti, bizde bir sarkiyla katilicaz iste, sarkinin nasil oldugunun cokta onemi yok...ama mor ve otesinin alisilagelmis, klasik bir parcasi olmus gibi..eourovision icin ozel hazirlanmamis gibi sanki...yarisma cok onemli olmasa da yinede umarim iyi bir derece alir grubumuz..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 917
![]() ![]() ![]() |
Iyyy dinledim şarkıyı hiç bir şey anlamadım biz o şarkıyla en iyi 10. oluruz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu yarışmada alınacak bir başarı müziğin başarı değildir..düşünün yani sertap erener bile birinci oldu..tamamen politik bir ortam oluştu...iskandinav ülkeleri birbirine,balkanlar birbirine,fransa ispanyaya ,ispanya fransaya....yani tamamen politika..
zaten sertap erenerin birinci olduğu sene meclisten abdye tezkere çıkmamaıştı..abdye karşı olan fransa rusya almanya gibi ülkeler bize iyi puanlar vermişti..müzik diye birşey yok orda..
|
|
|
#6 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kangalli58yasin Şuan
Son Aktivite: 01.05.2013 17:37
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
bu ne sarki yaa ???
ben hic begenmedim !! @yigiter ruslari unuttun - rus ve rus kökenli devletlerde birbirilerine tam not verirler - estonya,litvanya,beyaz rusya , letonya , ukrayna filan fulan iste - ondan zaten ukrayna kazanmisti
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
bende beğenmedim
![]() ön elemeleri geçersek ona dua edelim ![]()
|
|
|
#8 | |
|
Yiğido
![]() ![]() sivaslı yıldız Şuan
Son Aktivite: 20.02.2012 02:17
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
Alıntı:
Hal böyleyken Ermenistan'a, Yunanistan 'a puan veriyoruzya, deli olamamak elde değil.. ![]() Bu arada bu yıl ki şarkımızı hala dinleyemedim..
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı: