Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
BOYKOT EDELİM - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.10.2007, 17:47   #1
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart BOYKOT EDELİM

Savaş resmen başlamış bulunmaktadır Hala boğazından Coca-Cola geçebiliyorsa Hala Mc Donalds'ın hamburgerlerini yiyebiliyorsan hala Marlboro içiyorsan Lanet et kendine Kökenin ne olursa olsun şehitlerimize üzülüyorsan Amerikaya para verip onların Pkk'ya yollamaLarına izin verme Toplu boykot hareketi zamanı hepimiz birlik olalım.
Alt 22.10.2007, 11:59   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4546 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: BOYKOT EDELİM

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Savaş resmen başlamış bulunmaktadır Hala boğazından Coca-Cola geçebiliyorsa Hala Mc Donalds'ın hamburgerlerini yiyebiliyorsan hala Marlboro içiyorsan Lanet et kendine Kökenin ne olursa olsun şehitlerimize üzülüyorsan Amerikaya para verip onların Pkk'ya yollamaLarına izin verme Toplu boykot hareketi zamanı hepimiz birlik olalım.

Çok haklısın kardeşim amerikan menşeyli ürünleri tüketmeyelim terörü besleyen dış gücler bizden kazandığı paraları teröre yatırarak bize darbe vuruyorlar
Alt 22.10.2007, 13:16   #3
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 822 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BOYKOT EDELİM

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

haklısın abi ben kendimce yaklaşık 1 yıldır zaten bu savaşı veriyorum. Coca cola değil hiçbir kolayı içmiyorum. Neden mi çünkü cola turka özünü alıyor coca coladan o zaman oda içilmemeli, tüm duyarlı türk vatandaşının yapması gerekenler bunlar. Ama sadece coca cola ile sınırlı değil bu neden mi meyve suyu capy, su turkuaz, sprite, fanta ve daha birçok ürün coca colanın ürünü, mc donalds keza öyle, marlboroya zaten değinmek bile istemiyorum.

Bu duyarlı davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Ümit ediyorum ki verilen paralar bizlere ve kardeşlerimize kurşun olarak dönmesin. Herkes bu çağrıya kulak versin...
Alt 22.10.2007, 15:25   #4
fratt
Tecrübeli Yiğido

fratt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fratt Şuan fratt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2011 07:17

Tecrübe Puanı: 683 fratt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

pardon ya ayrı bir konu açmıştım bu konuyu yeni gördüm. buraya da aynı konuyu ekliyorum ki 2 konu birleşsin ve pekişsin. saygılar

Sinan Aygün'ün çağrısı... "ARKADAŞLAR BUNU YAPMAK ZOR DEĞİL.BEN YAPTIM. GEÇEN HAFTA 2 AYLIK FİŞİMİN HEPSİNİ ÇIKARTTIM VE ERİNMEDEN HESAPLADIM. YANİ DANONE YERİNE SÜTAŞ, NİVEA YERİNE ARKO ALMIŞIM VS. 2 AYDA 900 YTL PARAM TÜRKİYEDE KALMIŞ.TEK BAŞIMA O KADAR, SADECE 100 KİŞİ DÜŞÜNÜN....."
ATO'dan tüketiciye '869' çagrisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, ithal ürünler yerine Barkodu '869' ile başlayan yerli malı ürünleri satın alma çağrısı yaptı... Aygün, tüketim malı ithalatına giden her 6 bin 500 doların Türkiye'de birkişiyi işsiz bıraktığını belirterek, '869'u al, çocuğun İşsiz kalmasın' dedi.. Aygün, yaptığı yazılı açıklamada, yabancı markalı Ürünlerin marketraflarını istila ettiğini ve ithal ürün tüketimi Nedeniyle Türkiye ekonomisinin çıkmaza girdiğini kaydetti.. Aygün, bir ürünün Barkoduna bakarak hangi ülkeye ait olduğunun anlaşılabileceğini anımsatarak, Türkiye ekonomisinin kurtuluşunun 869 rakamında gizli olduğunu savundu... Aygün, şöyle konuştu: 'Türkiye ekonomisi bugün güçlü ekonomiler karşısında bağımsızlık savaşı veriyor. Bu savaşta parolamız 869'dur.Yani Türk'ün şifresi 869'dur.Savaşı kazanmak ve başı dik gezmek istiyorsak ülkemizin ürünlerine sahip çıkalım. İthal ürünlere verdiğimiz her kuruş, Ekonomimizi çıkmaz sokağa götürüyor, yerli sanayinin bacası tütmez oluyor. Gençlerimize istihdam yaratılamıyor. Yerlisi varken yabancı mal almak, kıt kaynaklarımızın dışarıya gitmesi ve yatırımların azalmasıdır. Azalan yatırım, çoğalan işsizliktir.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fratt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 22.10.2007, 16:02   #5
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1110 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

coca colayı oldum olası sevmem zaten
içmeyiz ibşey olmas türk kolamız varken
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 23.10.2007, 11:00   #6
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
samet yıldız Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
coca colayı oldum olası sevmem zaten
içmeyiz ibşey olmas türk kolamız varken

Tek kolayla değil elbetteki sametçiğim.Çok ürün var tabiki,türkcola dediğinde cocacolayla anlaşmalı tabiki yan ürünü gibi birşey.
Alt 29.11.2007, 18:28   #7
abuç
Yiğido

abuç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abuç Şuan abuç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.02.2012 14:38

Tecrübe Puanı: 715 abuç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: BOYKOT EDELİM

boykotlara katılıyorum.konuyu güncel tuttuğun için teşekkürler

YARI DALGALI OLMAMALI DENİZ,
YA DURMALI YA KUDURMALI.
SONUNA KADAR GİRMELİ HANÇER,
YA KININDAN HİÇ ÇIKMAMALI.
abuç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 29.11.2007, 18:44   #8
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4546 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: BOYKOT EDELİM

Kendi üretimimiz varken yurt dışından gelen veya getirilen mallara hücum ediyoruz fırat arkadaşım bir kac kalem yabancı mal ile bizimkinin farkını cıkarmış hem fazla para ödüyoruz hemde ne olduğu belli olmayan ürünleri kullanıyoruz eskiden okullarda yerli malı haftası düzenlenirdi bizlere yerli malları tüketmemiz öğretilirdi şimdlerde yabacı malların reklamları ulusal tv lerimizden reklamları yapılıyor bizim dünyada yapamadığımız ürün yoktur neden yerli mal kullanmıyoruz anlmıyorum
Alt 29.11.2007, 19:23   #9
izmirliyiğido
Usta Yiğido

izmirliyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyiğido Şuan izmirliyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2013 14:23

Tecrübe Puanı: 727 izmirliyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

evet boykot edelim türkiye kazansın
izmirliyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 29.11.2007, 22:33   #10
gardasin.58
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

gardasin.58 Şuan gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2012 15:45

Tecrübe Puanı: 720 gardasin.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: BOYKOT EDELİM

Gardaslar biz ilkokula giderken bize sunu ögretirlerdi yerlu mali yurdun mali herkes onu kullanmali diye Millet olarak boykot edelim .
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)