|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bayatlı kenan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 670
![]() ![]() |
![]() hikaye buya maliye ormana girmiş bakın neler olmuş
okuyalım hep beraber görelim MALİYE GELİYOR KAÇIIIIIIIN maliye ormana girmiş ilk önce tilki görmüş telaşlanmış tabiiki koşmaya başlamış koşarken yolda kaplumbağa ile karşılaşmış kaplumbağa demiş tilki kardeş ne oldu bu telaşda ne tilki demiş maliyeler geliyor peki demiş kaplumbağa sananeki bundan olurmu demiş tilki bende var kürk hanımda var kürk çocukta var kürk bunu duyan kaplumbağada kendi halinda koşmaya başlamış yolda güvercinle karşılaşmışlar aynısını nakletmiş güvercine güvercin demişki sen neden kaçıyorsun kaplumbağa cevap vermiş bende var ev hanımda var ev çocukta var ev güvercinde hızla yükselmiş yolda maymunu görmüş maymun ne oldu diye bağırmış güvercin hemen inmiş oda aynısını anlatmış maymun demiş sana neki maliyeden güvercin başlamış anlatmaya bende var yazlık hanımda var yazlık çocukta var yazlık maymunda koşmaya başlamış biraz koştuktan sonra birden frenleri çekmiş demiş ben salakmıyım neden kaçıyorumki ben çıplak hanım çıplak çocuk çıplak kaçmamı gerektiren bi şey yok arkadaşlar komikti değilmi bu yazıyı bir yere bağlamak gerekir o halde ben diyorumki yarın azrail karşımıza çıkınca bizler ne diyeceğiz galiba böyle bir sesleniş olacak bende yok namaz hanımda yok namaz çocukta yok namaz zaten salih bir evlat yok azrailin bize bir yere kadar kaçma şansı vereceği muhakkak peki nereyemi kadar ömür çizgisinin bittiği yere kadar
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 830
![]() ![]() ![]() |
![]() İnşAllah kaçmayı düşünenlerden olmayız.
Allah razı olsun, güzel bir sonuç çıkarmışsınız.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|