![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() bir sey bekliyorum umit icinde, yarina cikmaya izin var gibi yillardir bekledim, hep bekliyorum ALLAH'a verilmis sozum var gibi bende bilmiyorum neyi beklerim bebeklik cocukluk iste gencligim! yaslaninca neye yeterki gucum kadere yetecek gucum var gibi ha bugun ha yarin geldi gelecek bir mucize olup yuzum gulecek hizir yetisipte derdim bilecek derdimi bilecek HIZIR var gibi aksam olur, sabah olur beklerim benden mi kaciyor sevdiklerim? ne bir dost gorunur, ne sevdiklerim sanki bekleyecek dostum var gibi bekliyorum ne bekledigim bilmem gokten bir nur inse, kor gozum gormem AZRAIL gel dese gelmezim demem AZRAIL'e gidecek gucum var gibi bilirim beklemek bosu bosuna her beklemek tuzdur kader asina en son kavusurum mezar tasina kavusacak mezar tasim var gibi bu bekleyis bana oldu bir huzun kazin dostlar kazin, kabrimi kazin candan ayrilmaya ozum var gibi ah! gonul ah! aldattin beni, verecek canin yok bilirim seni sen yine surdur bu beklemeni sana gecirecek sozum var gibi yazan mehmet simsek 12-10-1990
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|