|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 1.benim hırsızım çalınca gözlerimi kaparım,senin hırsızın çalınca gözlerini oyarım
2benim hırsızm benim için çalar,senin hırsızın senin için çalar; o yüzden iki hırsız aynı telden çalamaz 3.benim hırsızım çalmazsa keriz olur, senin hırsızın çalarsa kötü olur ha! 4.benim hırsızmda pişer bana da düşer,senin hırızın çalınca bana hava almak düşer! 5.benim hırsızım arada beni de görür,senin hırsızının senden başka kimseyi gözü görmez 6.benim hırsızım çalınca huzur içindeyim, senin hırsızın çalınca hır gür çıkarırım.
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hırsızlığın ideolojisi-2
1.benim hırsızımın çaldığı kitabına uygundur senin hırsızının çaldığının kitapta yeri yoktur. 2. benin hırsızımla aynı yolda yürürüm senin hırsızın bir gün benim yoluma da çıkar. 3.benim hırsızım beni hoş görür senin hırsızın beni hor görür! 4.benim hırsızm benim babam gibidir senin hırsızın beni babalara getirendir. 5.benim hırsızımın ki aslınada uyanıklıktır, senin hırsızının ki düpedüz hırızlıktır. 6.benim hırsızım vatan millet adına çalar senin hırsızının yaptığı vatan hainliğidir. 7.benim hırsızım işini bilen kişidir senin ki iş üstünde yakalanmış olan.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İşte beynin çözülemeyen 9 sırrı! | masum | Hertelden | 7 | 02.01.2009 21:34 |
ZINA | bulutbey1978 | Muhtelif konular | 24 | 24.04.2008 16:00 |
İşte siyasal günlükler | seva | Arşiv | 0 | 15.04.2008 15:23 |
Fethullah abime açık mektup | albina58 | Arşiv | 11 | 11.04.2008 23:25 |