|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıklarda yoğunluk yaşanıyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta da vatandaşlar Ramazan Bayramı'na 1 gün kala kabir ziyaretinde bulunmak üzere mezarlıklara gidiyor. Özellikle kentin en büyük mezarlığı olan Yukarı Tekke Mezarlığı'nda çok sayıda vatandaş kabir ziyaretinde bulunuyor. Vatandaşlar, yakınlarının mezarı başında Kur'an-ı Kerim ve dualar okuyor. Bu arada, mezarlıkta ellerinde pet su şişeleri ve küçük bidonlarla gezen çocuklar, isteyen vatandaşların yakınlarının kabrine su döküyor. Vatandaşlar, su döken çocuklara harçlık veriyor. Su taşıyarak 15-20 YTL kazandıklarını belirten çocuklar, bayram harçlıklarını çıkarttıklarını belirtiyorlar. AA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() |
![]() valla bugün dolup taşmış duduğum kadarıyla. ALLAH hepsinin mekanını cennet etsin
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah tüm ehl-i İslamın günahlarını Affeylesin malum uzaktayız gidemedik ama duamızı eriştirdik İnşaAllah!
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() mesut_sivasliyiz_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.10.2010 00:30
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
![]() evet uzaklardayiz dualarimiz tum olmuslerimizsin icin giitisin allah mekanine cennet eylesin hepsine burdan dedemlerin ve annenem ve amcam buyuk dedem icin gitti okudum dualarim eylesin onlari unutumuyoruz hep kalbimzde sakliyoruz
![]() |
#5 |
Yeni Yiğido
![]() ekingölü Şuan
![]() Son Aktivite: 19.11.2012 16:59
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bende orda olmak isterdim,çünkü babam orda yatıyor.Ama burdan hatimler gönderiyoruz.Bütün ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|