|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Kangal Belediye Başkanı Tahsin Arslan, Kangal Belediyesi’ni 2004 yılında evrak kaydı bulunan 9 trilyon borçla devraldığını belediyeye ait bir kısım gayrimenkullerin satışa çıkarılması olayının da işten çıkarılan 7 işçiden dolayı olmadığını, 2003 yılında belediyeye malzeme satan fakat paralarını alamayan 2 firmadan kaynaklandığını söyledi. Bu 2 firma yetkisi ile görüştüğünü kaydeden Kangal Belediye Başkanı Tahsin Arslan, “Bizim dönemimizden önce 2003 yılında belediyeye malzeme veren fakat alacaklarını alamayan bu 2 firmamızın dosyaları kayıptı. Bu dosyaları bulduk ve firma yetkileri ile görüşmelerimiz sonucunda bir ödeme planı çıkardık. Firmalar da bize kolaylık sağladılar. Şu anda bu ödeme planına göre ödemelerimizi yapıyoruz. Kangal Belediyesi satılığa falan çıkmadı, böyle bir şey söz konusu değil” dedi. KADROLARI TEMİZLİK İŞÇİSİ Kangal Belediye Başkanı Tahsin Arslan, göreve geldiğinde kadrosu temizlik işçisi olan fakat temizlikle ilgisi olmayan birimlerde bulunan 7 işçiye kendi kadrolarında görevlerine devam etmesini söylediğini belirterek, “Bu arkadaşlarımızın kadroları temizlik olmasına karşın temizlikle ilgisi olmayan birimlerde bulunuyorlardı. Bende kendi kadrolarında görev yapmalarını istedim. Bunu kabul etmediler. Bunun üzerine söz konusu 7 işçiye tazminatlarını ödemek kaydıyla iş haklarının feshedilmesi yönünde tebligat gönderdim” şeklinde konuştu. 240 BİN YTL ALACAKLARI VAR Söz konusu 7 işçinin kendisinden önceki belediye döneminde de alacakları bulunduğunu kaydeden Kangal Belediye Başkanı Tahsin Arslan, “Bu işçilerin önceki dönem alacakları ve faizleri ile birlikte belediyeden yaklaşık 240 bin YTL alacakları var. Bu arkadaşlarla görüşeceğim. Bir ödeme planı çıkarıp alacaklarını ödemek istiyorum. Eğer kabul etmezlerse 5393 sayılı yasanın 15. maddesi uyarınca sadece belediyenin kira geliri olan gelire haciz uygulaması başlatabilirler. Fakat ben anlaşarak bu işin çözülmesini istiyorum” dedi. 800 BİN YTL YATIRIM YAPTIM Ben bakkal dükkanı işletmeciliğinden gelerek Belediye Başkanlığı yapmıyorum 27 yıllık belediyecilik tecrübem var diyen Kangal Belediye Başkanı Tahsin Arslan, “Evraklarda kayıtlı 9 trilyon borç devraldım. Buna rağmen bir yandan bu borçları ödüyor diğer yandan ise Kangal’a yatırım yapıyorum. Kangal’a sadece 800 bin YTL’lik iş makinesi alarak bu alanda yatırım yaptım” diye konuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kangal ilcemiz gerek balikli golu ile gerekse kangal kopekleri ile turizim bakimindan canli bir il bu imkanlarini degerlendirip daha guzel yerlerde olmalidirlar...
9 trilyon borc deniliyor acaba bu para kimlerin cebine gitti... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() hamitgüneyli Şuan
![]() Son Aktivite: 24.09.2014 21:46
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() daha önceki yorumları yaparken demiştimki araştırmadan eleştiri yapmayalımdemiştim çünkü çoğukonular saptırılıyor sadece bukonu deyil genel olarak herkonu öyle oluncada yapılan yorumlar yanlış algılanıp yanlış bilgi ediniliyoruz işçi arkadaşlarımızın haklarının verilmesiyle doğru yolbulunmuş onların adına sevindim ama beni şaşırtan 9 trilyonluk borç el insaf be yazık çok yazık vallahi o parayla kangal baştan yaratılırdı yahu eskiden beri bu böyle ne yazıkki. .öncelikle bunun önüne geçilmeli bizlerde takipçisi olalımki bu konular birdaha yaşanmasın herkese saygılar sevgiler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|