Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.01.2009, 19:14   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 937 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Şimdi Yardım Zamanı !

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur Sen) Sivas İl Temsilciliği, İnsani Yardımlaşma Vakfı (İHH), Deniz Feneri ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından ortaklaşa olarak Gazze yardım kampanyası başlatıldı.

Düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Memur Sen İl Temsilcisi Ömer Anlı, Gazzeli'leri yanlarında olduğumuzu göstermek için herkesi kampanyaya destek vermeye davet ederek, “İsrail'in bombalarına karşılık bizlerde buraya yardım yağdıralım” dedi.

Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında İHH Sivas Şube Başkanı Özcan Deniz ve Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Kasım Kılıç'ta yer alırken, Memur Sen İl Temsilcisi Ömer Anlı açıklamayı yaptı. İsrail'in sergilediği isgalci anlayış ve vahşete her geçen gün bir yenisinin eklendiğini söyleyen Anlı, “Filistin'de kan ve gözyaşı varken bizlerin burada huzur ikliminde olmamız beklenemez. Bu nedenle İHH, Kimse Yok mu Cansuyu, Deniz Feneri ve Anadolu Gençlik Derneği ile ortaklaşa yardım kampanyası başlattık. Milletimize buradan çağrıda bulunuyoruz. Bu kuruluşlar aracılığıyla insanlarımız Gazze'deki kardeşlerimize yardımda bulunsun. Bu organizasyonlar eminiz di. Gazze'ye yeniden umut verecektir” dedi.

Anlı bununla birlikte İsrail Büyükelçimizin geri çağrılmasını İsrail'in Türkiye elçisini ise istenmeyen adam olarak ilan edilmesi gerektiğini söyleyerek, “İslam Örgütü'nün acilen özel gündemle bir araya gelmesi gerekmektedir. Bununla birlikte İsrail ile ilgili tüm askeri ve ekonomik işbirliği sona erdirilmelidir. Filistin Devleti desteklenmelidir” şeklinde konuştu.

İHH Sivas İl Başkanı Özcan Deniz ise Filistin'e yardım için 1 milyon YTL ayrıldığını ve iki kamyonun ilaç sevkiyatı yaptığını söyleyerek, “Herkesten destek bekliyoruz” dedi.

Mustafa Yıldız
Sivas'ın Sesi Gazetesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009, 19:34   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4542 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Şimdi Yardım Zamanı !

Filistinli kardeşlerimize yardım yapan özel ve tüzel kişilerin allah hayırlarını kabul etsin
Alt 06.01.2009, 21:00   #3
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 830 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Yakın zamanda bilinçli olarak çıkarılan bazı haberler vardı. İslami kesimden toplanan paralar cebe atılıyor diye.

Eğer bu dernekler olmazsa kimsenin Filistin'e yardım edeceği yok.

Biz müslümanlar böyle oyunlara gelmeyelim, yardımlarımızı esirgemeyelim.

Rabbim zulüm gören tüm müslümanların yardımcısı olsun.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009, 21:29   #4
Merkez_Alperen
Usta Yiğido

Merkez_Alperen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merkez_Alperen Şuan Merkez_Alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23

Tecrübe Puanı: 669 Merkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOKMerkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOK

(((((((((((((((((((((([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...])))))))))))))))))))))))))))
Merkez_Alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2009, 03:32   #5
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 791 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

İş lafla olmaz,
İş kuru kuruya hemde bölgedeki başbakanlar ile,40 tane 60 tane eşi dosdu ile tokalaşma turu yaparak olmaz,
İş sayfiye kentlerde halkın karşısına geçip,mazlumun ahı yerde kalmaz demeklede olmaz,
İş islam devletleri konfederasyonu toplantısında,islam devletleri dışişleri bakanlarının keskin kavgaları ilede olmaz,

İş nasıl olur?
Chavez İsrail Büyükelçiliğini Kovdu
Kimse cesaret edemedi. O yaptı. Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez İsraillileri kapının önüne koydu.Venezuela Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "İsrail Büyükelçisi ve İsrail Büyükelçilik personelinin bir kısmını sınır dışı edilmesi kararı alındığı" bildirildi.

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez de daha önce yaptığı açıklamada İsrail'i kınamış ve Venezuela'daki Musevi cemaatini, İsrail Hükümetine karşı tavır almaya çağırmıştı.

Chavez, İsrail'in Gazze saldırısını kastederek, "Venezuela Musevi cemaatinin bu barbarlığa karşı çıkacağını ümit ediyorum. Bunu yapın. Bütün zulümlere şiddetle karşı çıkmıyor musunuz?" diye konuşmuştu.

Alt 07.01.2009, 13:57   #6
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2192 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Allah razı olsun yardım elini uzatanlardan...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)