|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur Sen) Sivas İl Temsilciliği, İnsani Yardımlaşma Vakfı (İHH), Deniz Feneri ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından ortaklaşa olarak Gazze yardım kampanyası başlatıldı. Düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Memur Sen İl Temsilcisi Ömer Anlı, Gazzeli'leri yanlarında olduğumuzu göstermek için herkesi kampanyaya destek vermeye davet ederek, “İsrail'in bombalarına karşılık bizlerde buraya yardım yağdıralım” dedi. Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında İHH Sivas Şube Başkanı Özcan Deniz ve Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Kasım Kılıç'ta yer alırken, Memur Sen İl Temsilcisi Ömer Anlı açıklamayı yaptı. İsrail'in sergilediği isgalci anlayış ve vahşete her geçen gün bir yenisinin eklendiğini söyleyen Anlı, “Filistin'de kan ve gözyaşı varken bizlerin burada huzur ikliminde olmamız beklenemez. Bu nedenle İHH, Kimse Yok mu Cansuyu, Deniz Feneri ve Anadolu Gençlik Derneği ile ortaklaşa yardım kampanyası başlattık. Milletimize buradan çağrıda bulunuyoruz. Bu kuruluşlar aracılığıyla insanlarımız Gazze'deki kardeşlerimize yardımda bulunsun. Bu organizasyonlar eminiz di. Gazze'ye yeniden umut verecektir” dedi. Anlı bununla birlikte İsrail Büyükelçimizin geri çağrılmasını İsrail'in Türkiye elçisini ise istenmeyen adam olarak ilan edilmesi gerektiğini söyleyerek, “İslam Örgütü'nün acilen özel gündemle bir araya gelmesi gerekmektedir. Bununla birlikte İsrail ile ilgili tüm askeri ve ekonomik işbirliği sona erdirilmelidir. Filistin Devleti desteklenmelidir” şeklinde konuştu. İHH Sivas İl Başkanı Özcan Deniz ise Filistin'e yardım için 1 milyon YTL ayrıldığını ve iki kamyonun ilaç sevkiyatı yaptığını söyleyerek, “Herkesten destek bekliyoruz” dedi. Mustafa Yıldız Sivas'ın Sesi Gazetesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Filistinli kardeşlerimize yardım yapan özel ve tüzel kişilerin allah hayırlarını kabul etsin
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 830
![]() ![]() ![]() |
![]() Yakın zamanda bilinçli olarak çıkarılan bazı haberler vardı. İslami kesimden toplanan paralar cebe atılıyor diye. Eğer bu dernekler olmazsa kimsenin Filistin'e yardım edeceği yok. Biz müslümanlar böyle oyunlara gelmeyelim, yardımlarımızı esirgemeyelim. Rabbim zulüm gören tüm müslümanların yardımcısı olsun.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 669
![]() ![]() |
![]() (((((((((((((((((((((([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...])))))))))))))))))))))))))))
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() İş lafla olmaz,
İş kuru kuruya hemde bölgedeki başbakanlar ile,40 tane 60 tane eşi dosdu ile tokalaşma turu yaparak olmaz, İş sayfiye kentlerde halkın karşısına geçip,mazlumun ahı yerde kalmaz demeklede olmaz, İş islam devletleri konfederasyonu toplantısında,islam devletleri dışişleri bakanlarının keskin kavgaları ilede olmaz, İş nasıl olur? Chavez İsrail Büyükelçiliğini Kovdu Kimse cesaret edemedi. O yaptı. Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez İsraillileri kapının önüne koydu.Venezuela Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "İsrail Büyükelçisi ve İsrail Büyükelçilik personelinin bir kısmını sınır dışı edilmesi kararı alındığı" bildirildi. Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez de daha önce yaptığı açıklamada İsrail'i kınamış ve Venezuela'daki Musevi cemaatini, İsrail Hükümetine karşı tavır almaya çağırmıştı. Chavez, İsrail'in Gazze saldırısını kastederek, "Venezuela Musevi cemaatinin bu barbarlığa karşı çıkacağını ümit ediyorum. Bunu yapın. Bütün zulümlere şiddetle karşı çıkmıyor musunuz?" diye konuşmuştu.
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah razı olsun yardım elini uzatanlardan...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|