|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Cumhuriyet Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye katılan ünlü Gazeteci Coşkun Aral her yönünü ayrı bir değer olarak gördüğü Sivas’ın belgeselini hazırlamak için destek istedi Ünlü belgesel ve fotoğraf ustası Coşkun Aral Sivas'ta.Cumhuriyet Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye konuk olan Coşkun Aral, “Gezginin Günlüğü” isimli sunumuyla öğrencilerle buluştu. Coşkun Aral’ı dinlemeye gelenler arasında Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Tunç, öğretim üyeleri ve öğrenciler vardı. Aral’ın söyleşisinden önce katılımcılara Dünyaca meşhur Kangal Köpek'leri ile ilgili belgesel izletildi. Coşkun Aral’In otobiyoğrafisininde okunduğu programda, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Aral’a davetlerine icap ettiği için teşekkür plaketi sundu. Sunumuna, "Siyah beyaz yıllar" ismini verdiği slayt gösterisiyle başlayan Aral, kendi hayatını fotoğraflar ile katılımcılara anlattı. Özellikle yurt dışında yaptığı belgesellerde zor şartlarda çalıştığını belirten Aral, katılımcıların sorularını da yanıtladı. Aral, Sivas'ta bir fotoğraf sergisi de açmak istediğini belirterek, “Bu konuda Valilik, Belediye ve diğer yetkililerin desteklerini esirgemeyeceklerini sanıyorum” diye konuştu. Ayrıca Aral, Sivas'ın belgeselini de çekmek istediğini ancak Sivas'ı tek bir belgeselde anlatamayacağını, Sivas’ı her eseriyle ayrı bir değer olarak gördüğünü söyledi. Özellikle Anadolu mutfakları içerisinde Sivas’ın ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Aral bu konuda yapacağı belgesele Sivas Belediyesi'nin katkılarını beklediğini de kaydetti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezinde Coşkun Aral'ın konferansına katıldım. Kendisi ile tanıştım EFSANE adlı şiir kitabımı armağan ettim, Kitabım ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdim.
Coşkun beyin Sivas hakkındaki görüşleri beni mutlu etti. İnşallah Sivas ile ilgili belgesel hazırlayacakmış , ne güzel olur. Sivasımız herşeye layık..Coşkun beye Sivas'a teşrif ettikleri için teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas'ımız için böyle bir çalışma herhalde ilk olur yapılır ise ulusal medyada Sivas'ımızın adı ön plana çıkar ve de tanıtımına büyük katkısı olur....
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivasımız adına sevindirici bir haber...
![]() |
#5 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ceylan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.01.2010 18:24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() sivasımız adına sevindirici bir haber inşallah yapılır da herkes sivası tanır. artık 2 temmaz olaylarıyla tanımasınlar bizleri. üstümüzdeki bu kara leke kalksın artık.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4552
![]() |
![]() Ünlü Gazeteci Coşkun Aral her yönünü ayrı bir değer olarak gördüğü Sivas’ın belgeselini hazırlamak için sivas halkından ve belediyemizden yardım edilmesini istemiş bunu her sivaslı canla başla yapmaya hazırdır diye düşünüyorum
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|