Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.01.2009, 20:26   #1
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1068 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI
Standart münasebetsiz kurt'a soruşturma

Münasebetsiz `Kurt`a soruşturma

Kıbrıs`da 10 kişiyi öldürdüm diye yalan söyleyen Atilla Olgaç`ın başı ciddi dertte. Sinema ve tiyatro sanatçısı Atilla Olgaç hakkında, Türkiye"nin taraf olduğu Cenevre Savaş Hukuku Sözleşmesi doğrultusunda soruşturma başlatıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ali Çakır, Olgaç"ın bir televizyon programında ""1974 Kıbrıs Barış Harekatı"nda biri esir 10 Rum"u öldürdüğü"" yönündeki sözleri üzerine, işlenen fiilin Türk Ceza Kanunu"nda doğrudan bir karşılığı bulunmamasına karşın, Türkiye"nin de taraf olduğu Cenevre Savaş Hukuku Sözleşmesi doğrultusunda soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında Olgaç"ın katıldığı program kayıtları izlenecek ve ifadesi alınacak, ardından soruşturma dosyası Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk Genel Müdürlüğü aracılığıyla Cenevre Savaş Suçları Mahkemesi"ne gönderilecek.

Cenevre Savaş Suçları Mahkemesi, Olgaç"ın dosyasını inceledikten sonra suç tespit ederse yargılanmasına başlanacak.

savaş da tabiki öldüreceksin böyle saçmalık olurmu ya savaşın kanunu yaşamak ve kazanmak için gereken şey
Alt 28.01.2009, 20:31   #2
ebubekir çakmak
Usta Yiğido

ebubekir çakmak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ebubekir çakmak Şuan ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51

Tecrübe Puanı: 725 ebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: münasebetsiz kurt'a soruşturma

DOĞRU SÖYLÜYONDA GARDASIM HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENMEZKİİİ

O HALDE

HAYATTA BENİM BOYAYACAĞIM RENGİ ALACAKTIR!!!

EBUBEKİR ÇAKMAK.
ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 20:32   #3
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 754 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

içeri atsınlar o şapşalı....................... ....
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 20:37   #4
ebubekir çakmak
Usta Yiğido

ebubekir çakmak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ebubekir çakmak Şuan ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51

Tecrübe Puanı: 725 ebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDI

BİZ KALKIPTA KESTİĞİMİZ ŞEYLERİ (KURBANLIKLARI) SÖYLÜYORMUYUZ CANIM PİSİKOLOJİK BİR RAHATSIZLIĞI VAR HERALDE GARDAŞIMIN VATAN İÇİN VERİLEN KAN VERİLEN MAL VE YAPILAN FEDAKARLIKLAR ASLA DİLE GETİRİLMEMELİ ARKDAŞ EKRAN YAPMAK İSTİYOR HERALDE

O HALDE

HAYATTA BENİM BOYAYACAĞIM RENGİ ALACAKTIR!!!

EBUBEKİR ÇAKMAK.
ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 21:46   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4547 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bu olaydan Atilla Olgaç`ın başı derde gireceğini hiç sanmıyorum ama bunun yaptığına tam anlamıyla boş boğazlık denir
Alt 28.01.2009, 22:14   #6
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25

Tecrübe Puanı: 748 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Al başına belay o zaman
Akılsız ağzın cezasını kim çeker
Alt 28.01.2009, 22:19   #7
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2222 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilk önce övüne övüne 10 kişiyi öldürdüm dedi sonra yok senaryo yok şaka yaptım diye yançizdi ama yemedi millet.bencede hapis cezası falan almaz ama düşünmeden konuşmasının cezasını aldı!!!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 23:02   #8
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 780 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hiç bir insan elleri arkasından bağlı bir savaş esirini vurmaz. Ben zaten inanmamıştım.. Palavracı sende...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)