Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.02.2009, 02:26   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 986 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart İsmail YK İddialara Cevap Verdi

İsmail YK Türkiye'deki kazançlarından ötürü hem Türkiye'de hem de Almanya'da çifte vergi ödediği savundu.

İsmail YK’nın 05 Temmuz 1978’de Almanya'da doğduğu ve bütün ailesiyle Almanya'da yaşadığı belirtilen açıklamada, Almanya'da hemen hemen bütün Türklerin Almanya'daki iş yaşamlarını sürdürebilmek ve tüm sosyal haklardan yararlanabilmek için mecburen Alman vatandaşı statüsüyle yaşadığı belirtildi.

İsmail YK'nın bu statüde Almanya'da yaşayan milyonlarca Türk'ten biri olduğunun vurgulandığı açıklamada, İsmail YK’nın vergi konusuyla ilgili hassasiyetinden dolayı Türkiye'deki kazançlarından ötürü hem Türkiye'de hem de Almanya'da çifte vergi ödediği savunuldu.

Konuyla ilgili İsmail YK'nın sözleri şöyle:

"Benim Almanya'da yaşadığımı ve Alman Vatandaşlığında olduğumu herkes bilir. Ben zaten zaman zaman röportajlarımda da bunu defalarca söylediğim halde gizli habermiş gibi yapılmasına, benim hedef gösterilmeme bir anlam veremedim ve şaşkınlıkla karşılıyorum. Vergi konusuna gelince Türkiye'de ödediğim vergi makbuzlarından örnekler ektedir. Tüm basın mensuplarına ve Kamuoyuna duyurur saygılar sunarım"
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 02:29   #2
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: İsmail YK İddialara Cevap Verdi

Alıntı:
Almanya'dan yazan arkadaşlar sanırım konuya daha vakıftırlar. Çifte vatandaşlığın kalktığını duymuştum. Haliyle birisini seçmesi gerekiyordu, oda tercihini Almanyadan yana yapmış. Şimdi bu arkadaş Alman vatandaşı oldu diye türklüğünden birşey mi kaybetmiş oluyor? Tabiki hayır. Nasılki Türkiye içerisinde farklı ırklardan insanlar Türk Vatandaşı olduğundan ırkından birşey kaybetmiyorsa İsmail'de hiçbirşey kaybetmeyecektir.

Kendisi Türk olduğu için kasetinin en çok Türkiye'de satması kadar doğal ne olabilir ki. Satış oranından yola çıkarak taraflı bir şekilde yargılamaya giden gazete ve yayın organlarınıda ayrıca kınamak gerek. Kimse burada havadan sözler savurmasın. Vergi kaçırmazmış vs. vs. Bu sistemde düşünmem yapmam diyen yalan söylemiş olur. Bu sözleri söyleyenlere zamanında japonların yaptığı gibi devlete ücretsiz yada sembolik çalışsında görelim.
Yapmış olduğu açıklamadan sonra görülüyorki bizlerde büyük oranda araştırmadan her söylenene inanarak birşeyler sözleme alışkanlığı oluşmuş. Haberin hangi dille yayınlandığına göre habere olan ilgilinin artacağını hiç düşünemiyoruz. İftiraya hemen ortak oluyoruz.

Aşağıda kendisinin belirtmiş olduğu makbuzun örneğini paylaşıyorum;

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [/b]

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 08:05   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4590 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

İsmail yk alman vatandaşlığına gecmesi gayet doğal orda doğup büyüme ve sosyal güvencesi oraya bağlı bir kişi başka ne yapabilirki almanyadaki vatandaşlarımızın cifte vatandaşlık hakları var türklüğünden hiç bir şey kayıp etmiyorlar bizlerde bir insanımızı eleştirirken daha dikkatli olmalıyız
Alt 02.02.2009, 08:44   #4
harbikiz58
Usta Yiğido

harbikiz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

harbikiz58 Şuan harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37

Tecrübe Puanı: 740 harbikiz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

daha dün ismaili nerdeyse vatan haini ilan edenlere bu yazi bu makbus
kapak olsun diyorum baska birsey demeye gerek duymuyorum
harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 10:28   #5
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

bizim millet bir insani ne kolay vatan haini ilan edebiliyor
her zaman ön yargili olmamak gerek
her ne kadar karsindakini sevmesende o kisi hakkinda kötü yorum yapmadan bilgi edinmek gerek

vergi yasalari bilmekte fayda var:
ismail alman vatandasi olsada olmasada Almanyada yasadigindan dolayi orda herkes gibi vergi ödemek zorunda
baska bir ülkede yan geliri varsa -burda Türkiye- ve bu miktar cok büyükse o ülkedede vergi ödemek mecburunda
Almanya ve Türkiye arasinda çift vergileme anlaşması var
bu sanatciligiyla kazandigi parasina Türkiye vergisini ödemesi gerek, ayriyeten o kazancina Almanya`dada gelir vergisi ödemesi gerek tabiki Türkiye`dede vergi ödedigi icin vergiden düsülecek
bu gelir vergisinden isterse Alman yada Türk vatandasi olsun kacamaz
kim olursa olsun isterse gercek bir Alman olsun Türkiye`de böyle kazanc elde etse bile durum degismez oda herkes gibi Türkiye`de vergisini ödemeli

her Alman yada baska vatandasligina geceni hain ilan edersek yurtdisinda yasayan cogunu linc etmis oluruz.
Vergi konusuna gelisin Türkiye`de nice vergi kacakciligi yapanlar var
önce kendi icimizden basliyalim temizlikle - linc etmekle

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 10:37   #6
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Dünkü açılan haberde olmadık şey yazan arkadaşlar şimdi ne düşünür bilmiyorum ama, şunu iyi biliyorumki, her çıkan habere inanmamak ve esas kaynağını öğrenilmeden o haberi haber diye taşımakta yalnış bir şey.

Bilgiler için teşekkür ederiz.

.
Alt 02.02.2009, 10:58   #7
Rallim58
Usta Yiğido

Rallim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rallim58 Şuan Rallim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.04.2012 13:19

Tecrübe Puanı: 880 Rallim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKRallim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Özlem Esmergül'e yakın dostu tarafından sunularak diğer medya şirketlerine de servis yapılan Sabah gurubundan Günaydın gazetesinde, Özlem Esmergül imzasıyla yayınlanan, klasik düzmece haber olarak görüyorum. Olayın gerçek yüzünü bilmeden böyle bir haksızlığa da alet olmamak lazım.

Gurbetçilerin pek çoğu oradaki her türlü sosyal güvence vs. haklardan faydalanabilmek için Alman vatandaşı olmak gibi bir hakları olduğunu biliyorum. Ayrıca, Almanya çifte vatandaşlık hakkı tanımıyor olarak biliyorum. Olaya buradan ve Albümünü çıkardığı firma ile aralarında varsa yaşanan olumsuzluklardan bakmak lazım diye düşünüyorum.

Bilindiği üzere isim yapan sanatçıları elinde bulundurmak için bu şirketlerin neler yaptıklarını geçmişte görmüş, İMÇ 6. blok olarak bilinen yerde kan gövdeyi götürmüştü.

Magazinsel olaylara millet olarak çok çabuk inanan ve akabinde "vur abalıya" diyen milletiz. Ancak; burada ana unsur sadece vergi kaçırmak ise, onunda gereğini yetkili merciiler gerekli yaptırımını uygular diye düşünüyorum.

Unutulmamalıdır ki "Suç sabit oluncaya kadar kişi masumdur", gönül kırmak kolay, yapmak ise mümkün olamayacak kadar zordur. Gerçekleri görüp ona göre yorum yapılmasından yanayım
Rallim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 11:04   #8
sivassporlukiz
Usta Yiğido
NO AVATAR

sivassporlukiz Şuan sivassporlukiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.07.2009 13:50

Tecrübe Puanı: 0 sivassporlukiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet arkadaslar simdi ne diyorsunuz ?
Merak ediyorum diyecek birsey varmi simdi ?

sivassporlukiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 11:23   #9
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Ayrıca, Almanya çifte vatandaşlık hakkı tanımıyor olarak biliyorum.

Almanya`da yeniden düzenlenen göc yasindan dolayi cifte vatandaslik kaldirildi
bu yasaya görede burda dogan ve annesi babasi yabanci olanlar 18 yasina kadar
iki ülkenin vatandasligina sahip oluyorlar, 18 ve 23 yas arasinda iki vatandasliktan birini secmek zorunda kaliyorlar

1999 dan önce cifte vatandasi olanlar hala ikisinde olabiliyorlar onlarda sorun yok
2000 den sonra olanlara kaldirildi bu yildan sonra olanlara secenek sundular
ikisinden birine karar vermeleri gerekti

bildigim kadari 2000 den sonra geri türk vatandasligina gecenlerin listesini bekliyorlardi
Almanya ona göre o kisileri Alman vatandasligindan atacakdi
cünkü 2000 den sonra Alman vatandasligi yanisira geri Türk vatandasligina gecenler
yasaya karsi gelmis oluyorlar ve otomatikmen Alman vatandasligindan atiliyorlar suc islediklerinden dolayi

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 11:27   #10
harbikiz58
Usta Yiğido

harbikiz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

harbikiz58 Şuan harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37

Tecrübe Puanı: 740 harbikiz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben cifte vatandasim
harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)