|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221
![]() |
![]() Karıkoca birlikte tatile çıkarlar.Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerini ikinci gününün akşamı güzel yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını uyandırır. Adam uyku sersemidir;güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır: ""Ne oldu? Ne istiyorsun?"" diye sorar: ""Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle."" Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: ""Bunun için mi uyandırdın beni? Baktım işte. Bir sürü yıldız, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız."" Karısı tekrar sorar:""Peki bu neyi gösteriyor?"" Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: ""Teolojik olarak Allah"ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum. Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum. Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olduğunu görüyorum. Niye sordun bunu bana?Sana neyi gösteriyor? -Necati çadırımızı çalmışlar!... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Büyük Adam Kimdir? | ayparcam | Menkıbeler & Dini Hikayeler | 60 | 16.11.2009 02:14 |
DELİKANLI ADAMIN EL KİTABI | ebubekir çakmak | Serbest Kürsü | 25 | 29.01.2009 10:30 |
Duvar Yazıları | _DuMaN_58 | Eglence | 48 | 12.09.2008 10:54 |
selden insanları kurtaran adam | UNUTAMA_DIM | Dini sohbet | 0 | 09.08.2008 11:31 |
Delikanlı Adamın El Kitabı | turan_efe | Arşiv | 2 | 12.01.2008 21:48 |