Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.03.2009, 05:47   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 956 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Çankaya'da Bir Sivaslı ( M.Hulusi Arat )

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Türkiye’nin Başkenti Ankara, Ankara’nın en önemli ilçesi Çankaya ve Çankaya’nın başında Bir Sivaslı M. Hulusi Arat ...

Avrupa Sivaslılar Birliği Başkan Rüştü Elmas ve Sivaslilar.Net Yöneticilerinin Ankara temaslarında ziyaret ettiği Çankaya Kaymakamı hemşehrimiz Sayın Hulusi Arat’ın böylesi önemli bir görevde bulunması Sivas için büyük bir gurur kaynağıdır.

Türkiye’nin yönetim merkezi olan Çankaya’nın en üst derecedeki mülki amiri olan Çankaya Kaymakamlığı görevini 2 yıldır başarı ile yürüten Hulusi Arat Bey hemşerilerinin bu anlamlı ziyeretinden çok memnun kaldığını belirtti. Çankaya da Sivaslı yoğunluğundan bahseden Arat ; ‘’İlçemizde hemşerilerimiz odukça yoğun yaşamakta ve bir çok Sivas Derneğine de ev sahipliği yapmaktayız. Sivas bizim baba ocağımız, ata yurdumuz, hemşerilerimle bir araya gelmekten her zaman büyük keyif alıyorum. Burada Sivaslılara faydalı işler yapan derneklerimizide daima destekliyoruz. Mesela Sivas Kız Öğrenci Yurdu inşatı ilçemiz sınırları içinde bulunuyor. Bu proje çok önemli ve faydalı, biz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz ancak oldukça kapsamlı bir proje olduğundan daha fazla katılıma ihtiyacımız var. Sizin aracılığınızla hayırseverlerimizi bu örnek projeye yardım etmeye davet ediyorum. Asib çalışmalarını ve başarılarını öğrendiğimde çok mutlu oldum. Birlik ve beraberlik her zaman ilk şartımızdır. İnşaallah Almanya’ya geldiğimde ilk ziyaret edeceğim kuruluş Asib olacaktır.’’ dedi.

Asib Başkanı Rüştü Elmas ;’’ Böylesi önemli bir makamda değerli hemşerimiz Sayın Hulusi Arat’ın hizmet verdiğini görmek bizleri gururlandırdı ve onure etti. Değerli Kaymakamımız Hulisi Arat beyin başarılı çalışmaları ve Sivas sevgisi örnek teşkil etmektedir. Kaymakamımıza bizi makamında ağırladığı için teşekkür ediyor ve yakın zamanda Almanyada bir araya gelmeyi diliyorum.’’ Dedi.

Asib Başkanı Rüştü Elmas, Site yöneticilerimiz Ertuğrul Özdemir, Osman Günay ve Sivasspor.Com Ankara Temsilcisi Mustafa Alsancak uzun süre Kaymakam Sayın Hulusi Arat ile sohbet ettikten sonra karışılıklı iyi temenniler ve bir daha görüşme dilekleri ile ziyareti sona erdirdiler.

Sivaslilar.Net Özel Haberi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2009, 09:40   #2
candy_58
Tecrübeli Yiğido

candy_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

candy_58 Şuan candy_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.02.2010 15:47

Tecrübe Puanı: 694 candy_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Avrupa Sivaslilar Birligi ASIB

o ortamda bulunmak isterdim
Alt 19.03.2009, 12:40   #3
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2236 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çankaya'da Bir Sivaslı

sayın kaymakamımıza çalışmalarında başarılar diliyorum
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2009, 12:42   #4
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1040 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Türkiye'nin gercekten de yönetim merkezi Çankaya'dır. Böylesine önemli bir mercide olupta Sivas'a bu kadar bağlı olmak ve makamına ziyaretine gelen hemşehrilerine bu kadar samimi davranmak kolay olmasa gerek. Sayın Kaymakamımız kutlar Sivas için yaptıgı ve yapacagı tüm çalışmalar içinde başarılar dilerim.
Alt 19.03.2009, 16:33   #5
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memet24 Şuan memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2014 19:09

Tecrübe Puanı: 641 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kaymakamımıza başarılar dilerim. inşallah büyük şehirlerde vali olarak görürüz............
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2009, 17:02   #6
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Çankaya da bir Sivaslı daha var.Ben de çankayada oturuyorum.

Ziyareti gerçekleştiren arkadaşlara teşekkürler. Hemşehrimiz kaymakam beye görevinde başarılar dilerim
Alt 19.03.2009, 20:19   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4561 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

cankaya kaymakamılığında Sivaslı M. Hulusi Arat beyin olması biz sivaslılara gurur veriyor sayın kaymakamımıza ileriki yıllarda devletin en üst makamlarında görmek dileklerimle başarılar dilerim
Alt 20.03.2009, 12:59   #8
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

çankayada oturanların % 30 40 kesin sivaslıdır benimde doğum yerim olan ilçemize hayranım, sivaslılar çoktur, veb güzel dayanışma içerisindedirler emşerilerim orada, heryerdeki sivaslılar çankyadaki kadar olsun bize hiç bir yerde dur durak olmaz
Alt 20.03.2009, 14:01   #9
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

Sivas`lilari böyle güzel makamlarda görmek gurur verici
Sivas ve Sivas`lilarin kalkinmasasi basarili olmasi icin
hep birlikte caba sarf etmeliyiz

Cankaya`da Kaymakam olan hemserimiz M. Hulusi Arat beye basarilar dilerim

Ziyareti kabul eden ve ziyaret eden site yönetimizi kutlarim

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2009, 21:36   #10
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Ankara turumuzda bizleri en çok sevindiren ve heycanlandıran olay Çankaya Kaymakamının Sivaslı bir hemşerimiz olması oldu. Bürokratik bir havada geçeceğini zannettiğimiz görüşme Sivas sıcaklığı ve samimiyeti ile dost sohbetine döndü bir anda, Kaymakamımız Hulisi Arat bey tam bir Sivas aşığı, Sivas dendiğinde gözleri doluyor. Ayrıca Hulusi bey faydalı projelerde de hemşerilerimize bütün olanakları sunuyor örnek vermek gerekirse Sivas Kız Öğrenci Yurdu, biz odasına girdiğimizde Hulisi bey bilgisayarında Yurt İnşaatı ile ilgili çalışıyordu. Çankaya böylesi başarılı bir Kaymakama sahip olduğu için bizlerde böylesi başarılı bir bürokratın Sivaslı olmasından dolayı çok şanslıyız. Çankaya Kaymakamı Sayın Hulisi Arat beye sıcak sohbeti, samimi davranışları ve bizleri makam odasında ağırladığı için çok teşekkür ediyorum.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)