Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.04.2009, 23:48   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 965 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Öğrenci Müdürünü Bıçakladı

Sivas'ta okuldan atılan öğrencisi tarafından bıçaklandığı öne sürülen okul müdürü, hastanede tedavi altına alındı.

Sivas Ticaret Meslek Lisesi'nde öğrenim gören T.Ö. adlı öğrenci, yaklaşık 1 ay önce okuldan atıldı.

T.Ö'nün, bugün sabah saatlerinde okulun açılışında İstiklal Marşı töreni sırasında okula geldiği, tören alanında okul müdürü ve öğretmenlere küfür etmeye başladığı ileri sürüldü.

Bu sırada, duruma müdahale eden okul müdürü Tuncay Baral'ın T.Ö tarafından sırtından bıçaklandığı iddia edildi. Olayda sol kolu da çıkan Baral, öğretmenler tarafından Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Baral'ın tedavisi hastanenin göğüs cerrahisi servisinde devam ediyor.

Bu arada, T.Ö'nün polis ekiplerince yakalandığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2009, 23:51   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4570 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Öğrenci Müdürünü Bıçakladı

Dünyada böyle talebelerde varmış pes doğrusu
Alt 06.04.2009, 23:57   #3
ramazan_d
Usta Yiğido

ramazan_d - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ramazan_d Şuan ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52

Tecrübe Puanı: 699 ramazan_d FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

böyle öğrencileri şiddetle kınıyorum ,değerli hocalardan ne istiyorlar rahatlık yaramıyor bu öğrenciye bıcaklayıp hayatı mahvettiiiii kendi düşen ağamazzzz
ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2009, 00:05   #4
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2246 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çocukta suç yok egitimcilerdede suç yok egitim ailede başlar.çocuk yaparken herşey normalde yetiştirmeye geldimi türk insanı ilgilenmiyor.çocuk sabahtan akşama kadar dışarda dolaşıyor.sonra babalar çocukları ilk konuştugunda küfür ögretiyor.bu yaralama olayı gayet normal geliyor artık bozuk düzenin yetiştirdigi bozuk aile,bozuk ailenin yetiştirdigi bozuk çocuk,bozuk çocugun yaptıgı bozuk olay!!!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2009, 02:46   #5
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1049 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Öğrencinin yapmış odlugu olay sizlerınde lanse ettiği gibi son derece yanlış ancak burda sorumlu varsa başta aile olmak üzere ögrencinin kendisi ve Okulda ki hocalarınınındır. Bir çok hoca hala cağdaş eğitim anlayışı yerine geleneksel anlayışla davranmakda ögrencilerin herşeyden önce insan olduklarını unutup ve kendileri ne derse yapmak zorundalar diye düşünmekdeler. Bu durum şekil de görüldüğü gibi bazen istenmeyen olaylara yol açmakda.

Bazı ögretmenler ne yazıkki ögrencilere ağır hakaretlere varan sözler sarf etmekdedir. Tabi işini layıkıyla yapan cok değerli hocalarımıza sözüm yok olamazda. Ancak böylesi durumda direk öğrenciyi suçlamak bence yanlış.
Alt 07.04.2009, 03:03   #6
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40

Tecrübe Puanı: 819 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Barikat ve besyo_cu arkadaşlar görüşlerini beyan etmişler ve bende bu fikir doğrultusunda bilhassa eğitimin anne babadan başladığını savunduğum halde,okuldan gelen genç kızına anne balkondan bağırıyor.''Yavrum bakkaldan bir makarna veya hazır çorba alda gel,haşlar yersin'' diye.Yazıklar olsun böylesi anne babaya.Sistematik olarak,kredi-şartsız kurul ve benzeri sonradan empozeler ile eğitim adeta sabote edildi ülkemde,Bir ögrenci'' nede olsa devlet beni geçirecek okula gitsemde gitmesemde'' düşüncesi ile başta kahvehane köşeleri,barlar pavyonlar ögrenciler ile dolmuşken.Tv lerde başta olmak üzere halkın bilinç altına yerleştirilen kolaycılık ve sonradan görmeliğe,genç bir erkeğin köşe dönme mantığına-genç bir kızın ise hangi erkeği tavlarsam kısa yoldan hayatımı garantiye alırım düşüncesi ne yazıkki kültürel olarak çöküşümüzün bir göstergesi oldu.
Yine bunlara devlet politikası olarak,toprak parası-hayvan parası dağıtılması,halkın üretim kapasitesini düşürdüğü gibi,üreten değil-tüketen toplum olma yolunda bir hayli ilerlemiş durumdayız.Ulusumuz içinde,en masum bir pozisyonda olan efendi rütbesindeki köylülerimizde bile kültürel çöküş maalesef başlamakla kalmayıp çözümlenme son haddine gelmiş bulunmaktadır.

Yazık çok yazık halkıma,adeta proğramlı bir şekilde ölüm çukuruna gönderildiği hissi var bende.

Birazda ironi yapalım,Yahu kardeşim ayıp sana,bak Almanya'da ögrenci,toplu infaz yaptı,onlarca ögrenciyi ögretmeni kırıp geçirdi,sen bir tek müdürü bıçaklamışsın,yakışmadı sana,skor çok az.
Alt 07.04.2009, 04:12   #7
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29

Tecrübe Puanı: 772 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

BU COCUK BENIM COK YKIN TANIDIGIM BİRİ şunu belirteyim çocuk serseri falan degil cocugun dersleri iyi degilmiş ailesine bu okumaz bunu alın bir işe verin demişler cocuktan habersiz okuldan almış aileside buda cocugun cok zoruna gitmiş daha sonra okula gıdıyor ogretmen kufur edıyor ogretmen kufur edıncede bu olaylar gercekleşiyor konuyu saptırmamak acısından yazma geregı duydum.....

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2009, 10:26   #8
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2334 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Hakan kardeş öncelikle açıklama yaptığın için teşekkürler çünkü biz insanlar işlenen olaylar iyi veya kötü olsun çok çarpıtıyoruz;hepimiz biliyoruz ki ilk Eğitim Ailede başlar.
Eğer ki okuldan bir Yönetici veye Öğretmen bunu al okuldan diyorsa ben bir eğtimci olarak onları kınıyorum, biz bu tür olaylaral çok karşılaşıyoruz; bakın bazı hepsi demiyorum Öğretmenler varki daha konuşmaktan heberi yok ki; bir Öğrenciye Eğitim versin ve bu öğrenci ne kadar başarıl olabilir; tabiki Öğrencide Öğretmenine karşı saygısın her zaman gösterecektir. Biz o öğrenciyi dersleri her ne kadar kötü de olsa topluma kazandırmalıyız atalarımzın dediği çok güzel bir söz vardır "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır"

Birde albina58 demiş ki; nasıl olsa öğrenci okula gitsede gitmesidi sınıfını geçiyor yok öyle birşey, bir kere 20 gitmeyince devamsızlıktan sınıfta kalıyor artı sınıfı geçsede ne işe yara ki; birde velilerin görüşleri soruluyor öğrenci kalsin mı geçsinmi diye ne kadar yanlış bir durum ben asla geçmesini istemem.
Alt 07.04.2009, 10:58   #9
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 772 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neden gereksiz yere burada eğitim ailede okula baslar tartışmasına giriliyor anlamış değilim doğrusu...karsılıklı güvenin sevgi ve saygının kalmadığı ortamda sağlıklı bir düzenin olması ve devamı söz konsu olamaz....gençliğimiz yani biz sanslıyız ki Rabbim bize ünivdede okuama ve güzel bir sosyal cevre nasiip etti...ilim olarak ahlak olarak bu bizi gelişdiriyor..işde sorunumuz bu imkana sahip olamayan yanlızlaşdırılmış öz güveni kırılmış sadece kafelere sokak arkadaslarıyla münasebete zorlanmış ilimde irfan da geri kalmış bir nesil oluo böoylecede....bakın ben istanbuldan geldim ...köprü altında kulubelerde tiner bali çeken gasp tan yatan arkadaslarım dahı oldu ve bu arkadslarımın içinde vallahi ben sigara dahi İÇMEM diyenler vardı...ama içmediği ot kalmamışdı...
işde okuyan gençliğin kalbine inme yolları arasdırılmalı ben merkezciyetten marksist düzenin darmadağın ettiği ruhu geri kazandırmal birey ön plana alınmalı manevi değerler artırılmalı ,,,eğitimli ve ahlaklı bir sosyal çevrede olmayanlar içinde meşguliyet laanaları oluşdurulmalı ...millet aile sevgisyle iman duygusu olusdurulmalı ki dağ basında da olsa kötülüğe bile nazar etmemiş olsun....bir milletin inşası kolay olmaz elbet çileli olacakdır...gerekirse birileri fedakarlık yapacak harcayacak kendını yanacak ısığıyla arkasından gelenlerı aydınlatacak....aksi takdirde beyni yada kalbi boş gençlikle anarsini kapkaçın terörizmin önünü asla alamayız....
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2009, 13:11   #10
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26

Tecrübe Puanı: 798 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadasımın SöyLEdiqine qöre Cocuqu Serbest BırakmısLar!!!!!!
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)