|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adem Işık, Büyük Birlik Partisinin 24 Mayısta yapılacak Olağanüstü Büyük Kurultayı’nda genel başkan adayı olacağını açıkladı. CÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Işık, BBP Sivas İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, BBP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu bildirdi. Sivas’ta faaliyet gösteren İyilik Derneğinin de başkanlığı görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Işık, Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının ardından partinin hizmetinin devam etmesi için, Türk Milleti’nin daha ileri gitmesi için BBP Genel Başkanlığı görevine aday olduğunu belirtti. Türk milletine ve partiye en iyi şekilde hizmet etmek istediğini ifade eden Yrd. Doç. Dr. Işık, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun bugüne kadar getirdiği bayrağı 24 Mayıs’taki olağanüstü büyük kurultayda devralmaya hazır olduğunu söyledi. Üzerine düşen ağır sorumluluğun bilincinde ve göreve hazır olduğunu belirten Işık, partililerden kurultayda kendisine destek vermelerini istedi. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Işık, üyeliğinin yeni olduğunu, ancak partiye yıllardır hizmet ettiğini, aktif görevler aldığını ifade etti. Işık’ın adaylığını açıklaması sırasında, BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı Ömer Aydoğan, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Kavaklı ve Yusuf Yıldız, İl Sekreteri Sadettin Yücel ile partililer de hazır bulundu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her adaya ayrı ayrı saygı duyuyorum ama gönlüm yalçın topçu diyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Yiğido
![]() sabiha Şuan
Son Aktivite: 20.05.2009 10:32
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
slm her kim gelirse gelsinde allah aşkına insanları adaletlice ve saygı sevi çeberialtında tam olmasada muhsin yazıcı oglunun yarı sı kadar gururlandırın bizi inş
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 718
![]() ![]() |
Adem hocam BBP genelbaşkanlığını yürütecek kapasiteye sahip bir kişi.Allah utandırmasın.
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2266
![]() |
başkanlıgı zayıf ihtimal bir aday...kazanabilecegini sanmıyorum ama hayırlısı olsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
Hayırlısı olsun.Tüm adaylara başarılar dilerim.
|
|
|
#7 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı olsun... Aday bolluğuna gerek yoktu bence.. Bir isimde etrafında anlaşılıp tek adayla kurultaya gidilebilirdi.
|
|
|
|
#8 |
|
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 677
![]() |
BÜYÜK BİRLİĞİN RUHUNA UYGUN OLAN HER ADAYA AYNI MESAFEDE OLUP BAŞARILI OLMALARINI TÜRK İSLAM DAVASININ SANCAKTARLIĞINI SAMİMİYETLE YAPACAKLARINA OLAN İNANCIM TAMDIR KİM KAZANIRSA KAZANSIN TÜRK MİLLETİ KAZANMIŞ OLACAKTIR.
ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN. AYRILIKDA AZAP BİRLİKDE RAHMET VARDIR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 20:54
Tecrübe Puanı: 771
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4590
![]() |
, Büyük Birlik Partisinin 24 Mayısta yapılacak Olağanüstü Büyük Kurultayı’nda genel başkan adayı olacağını acıklayan Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adem Işık'a başarılar dilerim memleketimize hayırlı olsun
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|