|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği, AB Eğitim ve Gençlik Programlarını detaylı olarak tanıtmak amacıyla seminerler dizisi başlatıyor. EuropeAid Danışmanlık - Sivas Eğitim ve Gençlik Derneğinin işbirliği halinde İstanbul İl Özel İdaresi ve bazı ilçe belediyelerine AB Programları eğitimi veren eğitimcilerimiz tarafından her hafta bir program hakkında seminer düzenlenecektir. Bu Kapsamda ilk seminer AB Gençlik Programı üzerine olacak olup sonraki haftalarda ise seminerlerimiz Erasmus (Yüksek Öğetim), Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim), Comenius (Okul Eğitimi) ve Grundtvig (Yetişkin Eğitimi) programları ile devam edecektir. Bütün seminerler ücretsiz ve herkese açık olup her hafta her bir programa dair yapılacak seminerin yer ve zaman bilgileri [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden duyurulacaktır. Bu hafta yapılacak Gençlik Programı seminer detayları aşağıdaki gibidir: KONU: Avrupa Birliği Gençlik Programı TARİH : 28 Mayıs 2009 Perşembe SAAT : 17:30 – 19:30 YER : Sivas Platformu Merkezi Büyükdere Cad. Hanım Kadın Apt. No:60 K:8 Mecidiyeköy / İSTANBUL (Otobüs Durakları Yanı “Teknosa yı geçtikten sonra” Yapı Kredi Bankası’nın üstü) EĞİTİMCİ : Mehtap YALÇIN Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği YK Üyesi, EuropeAid Danışmanlık Gençlik Programı Eğitimcisi İLETİŞİM: 0533 344 7278 – 0535 273 7730 – 0212 220 9878 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Güzel şeyler hep eğitimle başlar ve olur, umarım güzel neticeler alınır. Hayırlı olsun.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği,ile AB Eğitim ve Gençlik Programlarının yapılacağı 28 Mayıs 2009 Perşembe günü bende bir aksilik olmazsa gideceğim şimdiden hayırlı olsun
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
![]() bunu neden sivasda yapmıyoruz yada yapamıyoruz??bu işe emek verenlerden Allah razı olsun...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayırlı olsun..
başarılar diliyorum...
![]() |
#6 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() başarılar diliyorum inşallah güzel olur
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 889
![]() |
![]() aaa o seminar bu seminar demekki erti : ))
cok güzel birsey bu, dilerim cok faydali ve bildi dolu gecer bütün bu seminarler, organize edenlerin bilgilerine saglik, katilanlarin da hafizasina bol bol kolaylik diliyorum...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|