|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1286
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ÖZLEDiM SENi özledim seni... ayrilik yüregimi uyusturuyor karincalandiriyor nicedir. beynimi uyusturuyor özlemin... çok sik birlikte olmasak bile benimle oldugunu bilmenin bunca zamandir içimi isittigini yeni yeni anliyorum Yoklugun, Hatirladikça yüregime saplanan bir sizi olmaktan çikip mütemadiyen bir bosluga Sabahlari seni oksayarak baslamalari aksamlari her isi bir kenara koyup seninle basbasa konusmalari özlüyorum; oynasmalarimizi, yürüyüslerimizi, sevimli hasariligini, çocuksu küskünlügünü... Nasilda serttin baskalarina karsi beni savunurken; ve ne kadar yumusak bir çift kisik gözle kendini ellerimin oksayisina birakirken Gitmeni asla istemedigim halde buna mecbur oldugunu görmek ve sana bunlari söylemeden ''git artik'' demek ''beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavusacaksin mutluluga'' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yillar sonra karsilastigimizda bana bir yabanci gibi bakmani istemek senden... yeni bir sevdayi yasakladigim kalbime söz geçirmek....
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() paylaşım için sağol kardeşim ellerine sağlık sonsuz teşekkürler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdagülü Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2010 08:47
Tecrübe Puanı: 856
![]() |
![]() BASHAR5834 BU ŞİİR DAHA ÖNCE AŞK ŞİİRLERİ BÖLÜMÜNDE YAZILMIŞTI CAN YÜCELİN Bİ ŞİİRİDİR BEN YAZMIŞTIM ORAYADA
![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KANGAL-Akçamağara köyü | Serd@r | Kangal | 144 | 04.12.2012 19:52 |
KANGAL-Örencik | Serd@r | Kangal | 82 | 21.05.2011 18:10 |
Seni Cok özledim ANNEM | Kardelencicegi | Anneye şiirler | 58 | 24.10.2009 06:19 |
özledim seni | sevdagülü | Aşk şiirleri | 13 | 14.05.2009 14:21 |
Amerika Seni Çok Seviyoruz!! | fertelliyim | Arşiv | 4 | 14.09.2008 23:08 |