|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() Ölümsüzleşmiş Türkün ölümsüz Sevdalarını Yazıyorum keremli aslılı olmazsa olmazları Ferhat ile şiirinden dem,vuruyorum Ölümüne sevdayı zembille arıyorum Köroğlu dağlarında kizir oğlu Mustafa Beydağların da Dadaloğlu Karacaoğlanım Sevdanın soluduğu türkü pınarlarından kanıyorum Horasanda sevdayım Şiraz da aşk Daimide her canım abdalım pir sultanda isyan Veysel de toprak, toprak diye kazanım Fuzuli’de ayakda duranım Bazen Ömer Hayyam olup aykırılaşıyorum Üstat Necip fazıla Sakarya da akıyorum Akif de milli şuurla uyanıyorum Naf’î de hiciv Nedimde aşkın doruklarında Sevdaların aşikârıyım türkü gibi çağırdığım Asırlardır destan yazdık ozanca Ölümüne yas tuttuk sevdik sonsuza kadar Bir atın üstünde Yediler kırklar ve veliler Akıcılar olduk Kosova da Niğbolu da Varna da Plevnede kan oldum aktım tunaya sukan Çanakkale de direndik yedi düvele karşı Kınalı kuzuların şahadetiyle Töremizden taviz vermedik oba, oba konargöçer sevdalardı bizimkisi Halı gibi kilim gibi desen, desen Renk verdiği binlerce tona görsen Berkten berri gelenler Mevlana ve alperenler Yesevi de durup da akla huzur verenle Hacı bektaş bayram veli Taptuk Yunus Emreleri gönüller arındıran veli Al kırmızıya aşkım Sevdamı arıyorum yitik törelerimde dirilecek benliğimde At sürmüyorum artık sınırdayım burayı yurt bildim vatan bildim Yıkılanları Kaldıralım ey milletim sahip çıkalım bize dair renklerin oluşturduğu gök kubbeye Artık eğilmeyelim arşı selamlayan Ay yıldızlı bayrağım var İnadına unutturulmak istenilen öz kimliğim Adım gibi buradayım ben TÜRK’ÜM Nara düştü yürekler sönmez ebediyen Gençliğimde istiklal Bu ülkenin bir Mustafa-kemal-i var Veysel Kızlarkayası 05.HAZİRAN 2009.CUMA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 815
![]() |
![]() emegine sağlık..tesekkurler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() vessel abi ellerine sağlık teşekkürler
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 995
![]() ![]() |
![]() MUSTAFA KEMAL'İ DÜŞÜNÜYORUM...
Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Yeleleri alevden al bir ata binmiş Aşıyor yüce dağları, engin denizleri. Altın saçları dalgalanıyor rüzgarda, Işıl ışıl yanıyor mavi gözleri. Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Yanmış, yıkılmış savaş meydanlarında Destanlar yaratıyorlar cihanın görmediği Arkasından dağ dağ ordular geliyor Her askeri Mustafa Kemal'i gibi Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Gelmiş geçmiş kahramanlara bedel Hükmediyor uçsuz bucaksız göklere. Al bir ata binmiş yalın kılıç Koşuyor zaferden zafere... Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Ölmemiş bir kasım sabahı Yine bizimle beraber her yerde Yaşıyor dört köşesinde vatanın, Yaşıyor damar damar yüreklerde. Mustafa Kemal'i düşünüyorum; Altın saçları dalgalanıyor rüzgarda; Mavi gözleri ışıl ışıl, görüyorum. Uykularıma giriyor her gece. Ellerinden öpüyorum... ŞİİR:Ümit Yaşar OĞUZCAN ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4552
![]() |
![]() Güzel paylaşım teşekkürler
![]() |
#6 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
Yalnız bir Opera | tatli-dilli | Aşk şiirleri | 141 | 17.12.2012 01:26 |
Kızımın Hristiyanlığa merakı.(Tavsiyemdir...) | seva | Menkıbeler & Dini Hikayeler | 4 | 15.11.2009 21:38 |
ALLAH YOLUNDA ÖLENLER ÖLÜ DEĞİLDİR | kaanansay | Dini Bilgiler | 4 | 01.04.2009 21:42 |
GÜZEL SİVAS'IM | metay58 | Zara | 0 | 05.09.2007 07:49 |