|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() HARBİKIZ Şuan
![]() Son Aktivite: 16.07.2014 10:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Eğitim- Sen Bitlis Şube Başkanı Kemal Gültekin'in başı AKP dediği için derde girdi. İlköğretim müfettişleri öğretmene gönderdikleri yazıda savunma istedi.
Eğitim- Sen Bitlis Şube Başkanı Kemal Gültekin 17 Mart günü bir etkinlikte yaptığı konuşma nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Öğretmenin konuşması siyasi içerikli olduğu için müfettişler hakkında inceleme başlattı. Buraya kadar her şey normal. Ama Eğitim-Sen üyesi öğretmene gönderilen ve savunma istenen yazıda geçen şu cümle hayli ilginç:'(...) 300 kişinin katılımıyla başlayan etkinlikte siyasi içerikli bir açılış konuşması yaptığınız, söz konusu yaptığınız konuşmada on yerde Adalet ve Kalkınma Partisi'ni AKP diyerek eleştirdiğiniz, (...) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ÜÇ NASİHAT | ommy | Hertelden | 1 | 14.02.2009 13:36 |
Seyyid Muhammed Raşid-El Hüseyni (K.S.) | 4Eylul | Dini sohbet | 9 | 17.09.2008 15:01 |
HZ.MUSA (S.A) | haythuyt | Peygamberler Tarihi | 0 | 01.09.2008 10:02 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |