|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ikaruss07 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2016 23:06
Tecrübe Puanı: 594
![]() |
![]() NE KADAR TANIDIGINIZ VARSA İLETİN BİR VATANDAŞLIK GÖREVİDİR BENCE
memleketimin duygu yüklü insanları,biraz önce paylaşım sitesi Facebook' girdim ve çok üzücü bir mesajla karşılaştım,ben yıllardır,vatanım,bayragım ve topragım için mücadele veriyorum, ve bu uğurda 7 şehit vermişiz atalarım bu vatanın,milletin namusu ve şerefi için canlarını verdiler. şuna inanıyorumki namus sözü bizler için çok önemlidir, hattaki bir iş için bile söz verirken şerefime namusuma diyince daha muteberlik kazanır,ve üzücü olay cem garipoğlu bu kişi bir cana kıymıştır bir ailenin fidanını söndürmüş yok etmiştir, bu olay kız kardeşimizin anamızın veya bir akrabamızın başına gelse yapmadıgımızı bırakmayız,ortalıgı yıkarız,mutlaka intikam alırız,bizler işte bu duyguları taşırken, bazı kendini bilmezler facebook ta bir gurup kurmuşlar ((Cem Garipoğlu Destekçileri hep suçlanıyor. rahat bırakın cem'i...)) bu guruba ne demeli acaba onların anası bacısı veya akrabalarından birinin başına böyle bir hal gelse nasıl davranırlardı nasıl bir zihniyet bu. siz sayın hemşerilerimden ricam facebookta üyeliği olan kardeşlerim,abilerim ve bacılarım bu gurubu şikayet edin kapanması için uğraşın dahada olmazsa bu siteden üyeliğimizi silelim ben bunu başlattım sizlerdende destek bekliyorum ŞİMDİDEN HEPİNİZİN RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN ALLAHIMA EMANET OLUN
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1452
![]() |
![]() bu piskopatı da birileri savunuyorsa artık söyleyecek söz cümle kelime bulamıyorum...
kim hangi vicdanı olmayan Allah korkusu olmayan aşağılık kişiler bu adamı savunur ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() o psikopatı savunanlarda onun gibi sapkın zihniyetli insanlar.zaten cem denen ******** satanistmiş. internette satanistlerin siteleri var onlar vicdan Allah korkusu bilmedikleri için cem gariboğlu nun masum olduğunu savunuyorlar. cem gariboğlu nun işlediği bu cinayet son olmayacak. şu an onun yanlıları var facebook ta ve böyle bir cinayeti işlemeye meyilliler. cemin suçsuz olduğunu iddia ettiklerine göre yapılanında suç olmadığını düşünüyorlar. ve belki onlarda başka canları yakacak. nasıl oluyorda izin veriliyor böyle gruplara anlamıyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
![]() 2 gün önce haberlerde bu gruba Cem isimli birinin 'destekleriniz için sağolun' diye bir msj bıraktıgı yazıyordu..
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hep suçlanıyor, Cem'i rahat bırakın
Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun destekçileri de çıktı. Grubun tartışma panosunda ise 'Ne derseniz deyin Münevver de suçlu' şeklinde bir başlık da bulunuyor. Üyeler arasında bu gruba karşı olup, gruptakilere sitem etmek için katılanlar da yer alıyor... ENSONHABER'İN NOTU: Böyle bir vahşeti, böyle bir şiddeti meşrulaştırmak için ancak cani olmak gerekir. ALLAHIM SEN BU CANILERE FIRSAT VERME: IMANSIZLAR BUNLAR..
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Facebook' ta üyeliğim yok ama üye olan arkadaşlarıma bu mesajı iletecem çok ama çok üzücü bir olay nasıl bir kişiliktir ve zihniyettir anlamadım bunlar insan olamazlar Rabbim bu tür insanlardan bizleri korusun.
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() malesef oluyor işte ama benimde ne yazıkki üyeliğim yok
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Salim sende hemen üye ol zor bir şey değilki ayrıca arkadaşımız çok güzel bir konuya değinmiş bende hemen konularının kapanması faceboktan şikayet edeceğim o, ş.....leri
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1282
![]() |
![]() allah rahat birakacakmi allahından bulsun dilerimmm
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() abi benimki sınırlı ondan üye olamıyom yoksa dururmuyum hiç
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Renk Testi ile karakterinizi bulun! | seva | Serbest Kürsü | 4 | 07.06.2009 10:03 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 18:32 |
Sivas Bize Başkanımızın Emaneti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 16.04.2009 16:23 |
çok güzel mutlaka okuyun.. | ommy | Serbest Dini Konular | 0 | 18.03.2009 08:46 |