Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.06.2009, 03:11   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 965 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas Benim İçin Bir Şans

Sivas'ın yeni Valisi Kolat, düzenlediği basın toplantısında, göreve başladığı Sivas'ın kendisi için şans olduğunu belirtti.

Vali Kolat; ''Sivas geçmişiyle, tarihiyle, insanıyla çok özel bir yer. Biz de bu Sivas'a layık olmaya gayret edeceğiz. Sivas'ta birçok kültürü bir arada görmek, birçok medeniyetin kültürlerini, uzantılarını görmek mümkün. Bizim de bunlara bütün kültürleri, bütün düşünceleri, bütün yapıları kucaklayacak şekilde bir çaba içerisinde olacağız. Her şeyi gönül huzuru içeresinde, dostlukla, saygı çerçevesi içerisinde göstereceğiz'' dedi.

Kolat, şunları kaydetti:

''Bu çalışmalarımız tamamen kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, adliyesiyle, askeriyesiyle ve özellikle vatandaşıyla yapılabilecek bir çalışmadır. Son yıllarda katılımcı yönetim anlayışı son derece yaygınlaştı ve artık yani tepeden inme emirler yerine, herkes ile istişare edilerek, herkesin görüşü alarak, herkese açık olarak bir yol izlemek, hizmet açısından daha faydalı, yararlı olduğu görülmüş ve biz de bu yolu izlemeye çalışacağız. Her yönüyle sizin, kamuoyunun desteğine ihtiyacımız var. Her türlü eleştiriye de açığız. Yanlış yaptığımız zaman bizi düzeltiniz, doğru yapmak için de bize yol gösteriniz.''

Vali Kolat, uzun yıllar kaymakamlık ve idarecilik yaptığına da işaret ederek, konuşmasını şöyle tamamladı:

''Valililerin birinci görevi huzur ve asayişi sağlamaktır. Biz hem devletin temsilcisi, hem hükümetin ve her bakanlığın ayrı ayrı temsilcisi olarak görevimizi yerine getireceğiz. Bizim asayişin yanında ekonomik görevlerimiz vardır, sosyal görevlerimiz vardır. Ben Malatyalıyım, Darendeliyim. Sivas'tan bir ayrımız gayrımız yok. Aynı sıkıntıları orada da insanımız yaşıyor. Hep beraberce paylaşacağız. Sosyal çözümler bulmaya gayret edeceğiz. Zaten kurulu düzen var. Bu konuda çalışan kurumlar, kuruluşlar var, sivil toplum kuruluşları var, belediyelerimiz var. Biz de bunlara destek vereceğiz, motive edeceğiz. İnşallah hep birlikte güzel şeyler yapma azim ve kararlılığı içerisindeyiz.''

Vali Kolat, daha sonra ilçe kaymakamlarıyla bir süre görüştü.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 03:17   #2
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20

Tecrübe Puanı: 1378 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Benim İçin Bir Şans

hayırlı olsun sayın valim...

size ve sivasımıza sans getirir bu atamanız
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 04:00   #3
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 22:07

Tecrübe Puanı: 854 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ins herseyin hayirlisi olsun sivass icin canii gönülden bunu diliyorum..:(
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 07:03   #4
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

hayırlı olsun güzel çalışmalar yapılır inşallah
Alt 30.06.2009, 11:42   #5
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1082 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

HAYIRLI OLSUN VALİM , İNŞALLAH TÜM İYİ NİYETLERİNİZ KARŞILIK BULUR, ŞEHRİMİZDE BİRAZ DAHA SOSYO EKONOMİK GELİŞME SAĞLANIR SAYENİZDE

yanlız bugün hürriyette ön sayfada koca karşılama fotoğrafı var umarım bu fotoğraftaki çağdışılığa yönetim olarak izin vermezsiniz, askeri darbe sonrasındaki generallerin karşılam atöreni gibi tüm zevat meydanda hazırolda beklemiş , bu olacak iş değil dünyada böyle birşey yokkkkkkkkkkkkk
kolay gelsin başarılar sayın valim, herkese herkesime kulak veren anlayışınız sayesinde şehir bir üst lige çıkabilir
Alt 30.06.2009, 11:45   #6
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1330 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

@ abircan

O kuyruğu engellemek Türkiye'de mümkün değil bence.İstediğin kadar mutevazi ol.Zaten havaalanında karşılama olmasın diye istekte bulunmuş .Havaalanında karşılama olmamış ama valilik önünü unutmuş herhalde..
Alt 30.06.2009, 12:03   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4570 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hoş geldiniz sayın valimiz sivas sizden hizmet bekliyor umarım gelen gideni aratmaz
Alt 30.06.2009, 12:48   #8
suzii
Usta Yiğido

suzii - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suzii Şuan suzii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.09.2015 18:48

Tecrübe Puanı: 792 suzii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yeni görevinde başarılar dilerim sayın valimize inşallah sivas a büyük katkıları olur...
suzii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 14:27   #9
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hayırlı uğurlu olsun memlektimize.
Alt 30.06.2009, 19:07   #10
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1377 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

inşallah siz de sivas için büyük bir şans olursunuz vali bey...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)